at 9 o’clock..

Posted: 02/11/2009 in blogger, food, friends, happy birthday

Monday,Nov 2,2009

Tajuk n3 takde kena mengena ngan citer hari ni, cuma utk posting ni Ell start type kul 9 (sharp).

~Mula sekali,nak ucap happy 1st anniversary untuk http://deekuntum.blogspot.com/ (Dee).Terima kasih banyak2 sebab bagi award yang sweet ni untuk pembaca blog Dee.Walau baru setahun,tapi blog Cik Dee tu kemain hangat lagi.Followers pun boleh tahan gak..kira mcm fames gak arr..:)Buat Cik Dee,semoga terus bersemangat untuk menulis didalam arena bloggin’.So nice to know you in this blogsphere… cuma belum berkesempatan je lagi untuk bersua muka.

~Ke 2,Ell nak ucap terima kasih jugak buat CT lavender sbb sudi jemput ke majlis hari jadi anaknya Aidil yang ke-2 di rumah mertuanya.Maaf lah CT,biasa2 je akak bagi untuk Aidil.And da food sangatlah sedap lebih2 lagi nasi ayam madu.Mee bandung pun ok.1 more thing,bubur merah n putih (org jawa sinonim ngan bubur ni kan) Mekasih.. siap tapau lagi nasi ayam ngan mee bandung tu.Psst!! CT,ayam madu tu dh habis eh..sedap arr..

Aidil n CT tengah potong kek

bubur merah putih

~Akhir sekali,buat u’ols semua..HAPPY MONDAY !

Comments
  1. Diana (Mama Adam Mukhriz) says:

    bubur putih merah tue mmg sinonim dgn org jawa .. sedap pun iye😉

  2. Dee says:

    thx sbb sudi gantung award kt blog..dee biasa2 je..cuma dee ni suka berkawan..sbb tu org kenal kot..hehehe..

  3. rasp says:

    rasanya bubur merah nie susah nak jumpa ooooo…lama tul tak pekena bubur nie🙂

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Diana>>>kan…lebih2 lagi kalau ada meraikan sesuatu mcm hari jadi atau kenduri kesyukuran.dee>>>Teringin sgt jumpa Dee depan mata mcm mana agaknya kan.rasp>>>sis,bikin je..mesti sedap.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s