Update!

Posted: 22/10/2009 in lyrics

Thursday,Oct 22,2009

Salam u’ols…

Ell dah 26 minggu pregnant nih.Yuuhuu..95 days are left until my due date (24/1/2010).Wow..berdebar2 rasanya.And u’ols nak tau,smlm Ell gi routine check up n scan.Everythings is ok but Ell punya HB agak sket menurun..thats why u’ols tengok muka Ell ni pucat je..kurang darah lah tu.

U’ols faham tak tengok gambar scan nih.Ntah ler..Ell pun tak faham sangat..tapi sebab dh diterangkan itu ini,Ell faham lah sket2.Baby ok dgn berat anggaran 1kg sekarang ni.And….and…it’s a boy! harap2 betullah,sbb Ell pun mmg nak tambah sorang lg je boy.Tp,macammana pun Ell tak mengharap sgt sebab gambar scan ni bukan boleh percaya sgt..lainlah kalau Ell tengok scan yg 4D tu kan..Apa2 pun Ell syukur lah baby ok setakat nih.harap2 Ell akan melahirkan baby ni dengan sempurna dan selamat nanti.U’ols tolong doakan Ell ya.Walaupun lama lagi..doa yg berterusan tu kan akan diperkenankan..Insya’Allah..

Sekarang ni,time Ell tgh type ni,baby menendang2 nak say hye kat u’ols…:D tambah pulak Ell tengah feeling layan lagu2 80’s ni.Syok pulak rasanya..U’ols perasan kan playlist Ell kat sebelah ni main lagu 80’s? Tp kan..itu tak menggambarkan umo Ell ni yg dah tua ya..Ell muda lg..cuma suka je layan lagu 80’s ni…mendamaikan.

1st song yang Ell pilih boleh lah dikatakan sesuai jugak utk menyatakan perasaan Ell pada u’ols..bawah ni ada Ell sertakan lyric.kalau u’ols pun feeling nak nyanyi sama..enjoy yarh.:)

Lyrics | Words Don’t Come Easy lyrics

Comments
  1. ratna says:

    saya doakan awak selamat bersalin dan sihat sejahtera nanti. mintak2 jugak betul baby tu baby boy.

  2. eya says:

    kite pon doakan smge semuanye selamat hingga melahirkan nnt. take care ye ell.

  3. mamaadam says:

    Alhamdulillah sume oke ek.. baby tengah wat ape tu Ell.. finee lak next week pegi routine checkup..hopefully sume okla..finee harap2 baby girl dalam perut ni

  4. e_ja says:

    ell,

    akak doakan semoga dua2 pun selamat melahirkan dan dilahirkan yer..:)

    tumpang syiok dgr playlist..hehe..

  5. LoVEaQshA says:

    Semoga akak sihat smpla ari utk bersalin nti..
    Hrpan agr sumnyer selamat kn..!!!

    Bestnyer tgk gmbr2 scan nie,..erm bilala zura nk dpt rs sume nie erk???Insyallah hrp adala rzeki zura 1hari nti..

  6. Diana (Mama Adam Mukhriz) says:

    sama geng la kita .. dua2 HERO😉

  7. bspotgurl says:

    harap-harap semuanya akan berjalan dgn lancar yea…

  8. rasp says:

    smoga semuanya lancar lah sis…
    and smoga mother & son sihat…
    ell kena take care tau!
    suka tul i tgk uols preggy…
    i love looking at pregnant woman, nampak very keibuan and berseri2🙂

  9. Dee says:

    alahai..feeling2 lak rasa..mula2 dulu dee tgk gambar scan tu kan..dee nangis..hahaha..cam x caya dh jd ibu..hope u dh oklah skrg ni..take care ye..

  10. Brilliant Marjan@اداويه says:

    lagu2 80an ni len sket..muzik dia pn sentimentel..ummi sy pn suka dgr..

    semoga benarlah baby boy..papepn jaga kshatn..jgn smpi pucat sis

  11. ~ Lady ell ~ says:

    ratna>>>
    owh,mekasih ratna..*smmochhh*

    eya>>>
    mekasih eya..*hugs*

  12. ~ Lady ell ~ says:

    mamaadam>>>
    syukur kan finee..baby sekarang ni all da time asyik menendang je..kalau pundi kencing ni tk tahan..tentu trkucil punyer..hahaha

    biasalah,kalau dh ada boy tentu nak girl pulak kan..:)

    e_ja>>>
    insya'allah kak..mekasih ekk.

    sila2..:)

  13. ~ Lady ell ~ says:

    Love Aqsha>>>
    mekasih zura..harap2 nya mcm gitulah kan.

    Sabar dik..Allah sengaja nk uji tu..ada rezeki nnt adalah.:)

    Diana>>>
    owh yeke…wah,bila kita leh jumpa ekk.nnt kita geng kan anak2 kita.:)

  14. ~ Lady ell ~ says:

    bspotgurl>>>
    terima kasih bnyk2..

    rasp>>>
    thank you so much sis…Insya'allah mother n son sihat.:)harap2 segalanya berjalan lancar tanpa sebarang masalah sampai hari melahirkan nnt.

    alah sis,yg berseri tu derang,Ell lain sket kot..:)
    hehehe..Ell perasan tau.kalau Ell pregnant je ,tgh musim pregnat..hahaha..lawak kan.ke,perasaan yg perasan je tu.

  15. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>>
    betul ke dee..Ell tk ingat plak Ell pernah mcm tu..tp rasanya pernah kot..sbb kita akan rasa tersentuh bila tengok ada baby dlm perut kita.sayu je hati pastu.:)

    brilliant Marjan>>>
    betul tu yang…tp kalau lagu2 melayu sis suka awal 90an punyer..biasalah malaysia kan lambat sket..

    harap2 betullah baby boy..Mudah2 Allah perkenankan doa ni.Tp sis terima je apa pemberian-NYa yg penting sihat dn sempurna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s