Terima Kasih~

Posted: 26/09/2009 in blogger, friends, present

Saturday,Sept 26,2009

1stly,nak mengucapkan terima kasih pada sis ayuthesun sbb pilih Ell sbg pemenang kuiz yg sis adakan kat blog aritu.Ell ingat tak de harapan,memandangkan Ell jawab pun memain je..(tp brdasarkan fakta) Wah..syukur sesangat sbb hadiah nyer pun wow!! Ni lah rezeki baby dlm pewot.. n rezeki syawal (katanya)..hadiah ni sampai ketgn Ell pd hari rabu/16 sept, sebelum raya.~sori lambat update~

Ini pakej hadiah yg sis Ayu kasi (hadiah utama:-rantai & loket ,rantai manik boleh gak jadi gelang, kad raya n gambar sis ayu siap ngan ucapan raya.Sis,yg lagi satu tu,anak Ell awal2 dh amik buat pencil case pastu dia dh punyer..

Cantik tak? Sorry ye tk berapa clear ..maklum ler cam phone ni kalau close up lebih sket pecah jadiknye gambar.Pendant ni made by swaroski crystal from Art De France.

Thnk u so much sis, Ell really2 appriciate it n hope our friendship is always forever.Nice quote for u sis..

“Met you as a stranger
Took you as a friend
Hope we meet in Heaven
Where friendship never ends”

2ndly,

Ini adalah owner koleksi D’Rias, Maziani binti Mohd Zain.She is cousin hsbn Ell.

Yang berbaju hitam itu adalah adik kepada my MIL yg merupakan ibu kepada Maziani.

Tadaa….dlm beg ni,ada sepasang baju kurung ngan tudung.Ell dpt ni dgn ‘percuma’ je u’ols..biasanya kalau Ell nk barangan koleksi D’rias ni, akan dpt half price or dgn discount je..tp kali ni FOC.Syiok habis..

Kurung merah pulasan nilah yg Ell dpt free..sebenarnya kembar kepada Maziani yg bagi (adalah sebab2nyer) raya ke-2 Ell pakai.Cantik,siap ngan sulam manik kat leher baju ngan hujung lengan.Kalau nk beli,rasanya Ell tk trbeli lh dgn harga RM369..baik Ell guna utk keperluan lain…tp itulah dia, org kata rezeki kan.Alhamdulillah,rezeki melimpah ruah.owh,tudungnye lupa plak nk snap.

Kepada kak Yah @ Maziah (kembar Maziani) terima kasih banyak2 ye..nasib baik boleh muat lagi,dapat Ell melaram utk hari raya.Mak Awe(MIL) pun suka sgt baju yg kak Yah bg tu..

~TERIMA KASIH~

Comments
  1. T.u.Y.a says:

    salam kak ell..
    selamat hari raya aidilfitri..
    Tuya dah dapat kad raya dr akk..
    terima kasih yer..

  2. @tune® says:

    lawo tu..
    ell..selamat hari raya..
    maaf zahir batin ye

  3. Dee says:

    congrats sbb menang contest ayu tu..baju raya foc tu pun cantik meletops!!

  4. *ayu* says:

    taraaaa!!!! malu lah ell expose hadiah yg x seberapa tu.. shhyyy!!!
    thnks for the support sis! muah muah!

  5. ~ Lady ell ~ says:

    tuya>>>
    selamat hari raya tuya..
    terima seadanya ya…yg biasa je.tp ikhlas dr akak eh.:)

    @tune>>>
    lawo ekk…boleh disewa kalau ko nk😛

    selamat hari raya maaf zahir batin tun..wah..tawon ni beraya ngan calon nmpknya.:)

  6. ~ Lady ell ~ says:

    dee>>>
    owh mekasih..tuah badan🙂
    huhu..word 'meletops' tu bahaya betul🙂

    ayu>>>
    apa plak nk malu..Ell bangga ape.antara bnyk2 penyertaan Ell yg trpilih sbg pemenang.TQ sis.

    kalau support tu,insya'allah akan sentiasa..:)

  7. rasp says:

    mmg murah rezki u nie sis…
    org baik2 camni lah kan…
    loket tu lawa, baju pun lawa, ell sendirik pun lawa…

  8. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>>
    alhamdulillah…:)
    jgn puji lebih2 sis..kenyataan nya tk seindah dlm gambar..:)tp loket ngan baju tu mmg lawa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s