E-card Raya

Posted: 21/09/2009 in cards, hari raya

SELAMAT HARI RAYA

.

Selamat menyambut Aidilfitri yang bakal menjelma.Maaf Zahir dan Batin Ell ucapkan kepada semua samaada yang mengikuti atau pun tidak perkembangan blog “Life Of Lady ell” ini.

Dengan seikhlasnya merendah diri,Ell ingin memohon Ampun dan Maaf andai ada salah dan silap di dalam penulisan blog ini terutamanya kata-kata yang menyinggung perasaan kalian semua.

Akhir kata, dengan harapan semoga kita sama-sama bergembira dihari yang mulia ini dan jika ada yang memandu tu..berhati-hatilah di jalan raya.

* sila ambil card ni dan tempek dlm blog u’ols yer..kalau tak pun takpe,yg penting Ell dah luahkan permohonan kemaafan Ell ni pada u’ols….🙂

Comments
  1. bspotgurl says:

    Terima kasih. I pun samalah ingin memohon maaf jika ada terlanjur kata, terasa hati & sebagainya yea. Maaf zahir & Batin. I copy & paste yr e-card dlm blog I yea

  2. cHeRyNa PiReS says:

    selamat hari raya ell…semoga raya ell nieh menjadi raya yg paling best sekali! jaga kesihatan tau…

    Maaf Zahir Batin:)

  3. *ayu* says:

    samalah ell..
    wishing u the same and maaf zahir batin..

    btw, thnks for the card!!!
    caaannttiik..

  4. rasp says:

    sis, me pun mohon maaf atas terkasar bahsa i nie…

    makacih card yg cantik nie..i loike!

    take care sis!

    *hugs* *smooocchheess*

  5. kakngah says:

    slmt hari raya juga utk ell & family..

  6. T.u.Y.a says:

    salam kak ell..
    selamat hari raya gak..
    amik jugak kad raya kat blog Tuya ekk..

    take care kak..

  7. Dee says:

    dee pun sama..
    selamat hari raya
    maaf zahir batin..

  8. Dakjaat™ says:

    lady ell …! dah berkedut sudah pp mu … hikhikhik! :p selamat berpuasa kakak!

  9. ~ Lady ell ~ says:

    bspotgurl>>>
    sama2 kita ya..silakan copy paste🙂

    cheryna pires>>>
    SELAMAT HARI RAYA sha.same goes to u Sha…Mekasih.

    ayu>>>
    maaf zahir batin ya sis..

    sudilah amik kad ni ya..

  10. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>>
    sama2 kita ya sis..maafkan kalau ada terkesan di hati.

    jgn lupa amik kad ni skali tau🙂

  11. ~ Lady ell ~ says:

    kak ngah>>>
    mohon maaf ya kalau ada menyinggung rasa..maklumlah,ell jarang komen blog kak ngah..jgn simpan dlm hati ya..

    SELAMAT HARI RAYA

    TUYA>>>
    Salam tuya..selamt hari raya.Akak dh amik kad tuya.nnt akak gantung
    kat sini ya.mekasih..:)

    Dee>>>
    Selamat hari Raya Dee…mohon maaf kalau ada melakukan sebarang kesilapan..dn yg penting skali…halalkan segala pemberian ya.Mekasih.

  12. ~ Lady ell ~ says:

    Dakjaat>>>
    Amboi..mulut kamu,lebih sgt pekena cili eh.😀 tk pe,tk amik ati pun..apa2 pun dh maaf kan kamu..😛

    Selamat berpuas & Selamat menyambut hari raya.

  13. mamaadam says:

    Selamat Hari Raya Ell.. kad raya dah sampai terima kasih..

  14. Rosy Girl~ says:

    kak ell,

    selamat hari raya kak🙂

  15. Joyah Sempoi says:

    salam lebaran ladyell..

    kalau kita balik nanti leh p rumah awak..:)..apepun, jemput amik kad dr saya..:)

  16. MaMaQaYPo FaMiLy says:

    Salam Syawal 1430H utk Ell sekeluarga!!

    Maaf Zahir Batin…..

  17. Moralle says:

    salam sis, selamat hari raya aidilfitri untuk ell sekeluarga🙂

  18. Brilliant Marjan@اداويه says:

    Selamat Hari Raya Dari saya sekeluarga…
    Ampun maaf dipinta andai selama kita b'kenalan ni, sy ada m'guriskan hati sis…
    sy gembira kenal sis…sy anggap sis cm kakak sy…

    Semoga sis n family sis sihat di hari lebaran ni…semoga gembira selalu..
    Jaga kandungan sis ae…

    Tnx tuk e-card tu…sy xdpt send alamat sy la…xtau npe…

  19. @tune® says:

    selamat raya sakan

  20. ~ Lady ell ~ says:

    mamaadam>>>
    selamat hari raya…dh sampai ekk.ok,harap finee suka eh.

    rosy girl>>>
    mana kamu hilang nih.lama tk dengar khabar.

    selamat hari raya maaf zahir batin kalau ada salah salah silap ya.

    joyah sempoi>>>
    salam lebaran…

    ya,silalah dtg ke rumah.sgt dialu-aluka.kad raya ell dh amik ya.mekasih..enjoy di hari raya tau..

  21. ~ Lady ell ~ says:

    mama Qaypo>>>
    sama2 kita memohon maaf ye mama…selamat berlebaran.

    Moralle>>>
    salam sis..Ell juga ingin memohon maaf dari kejauhan sis..maaf zahir dan batin.kalau ada salah silap jgn simpan dlm hati ya.

    Marjan ibtisam>>>
    Selamat bergembira dihari raya!pasal alamat tu,jgn runsing sgt..cuba lain kali.nnt sis kirim kad raya utk kamu lain tawon plak ye.

    apa2 pun terima kasih sbb anggap sis ni mcm kakak kamu.hargai sesangat.sis pun mohon ampun maaf kalau ada terlanjur kata yg terkesan dlm hati.

    terima kasih ya…smooch n hugs*

  22. ~ Lady ell ~ says:

    @tune>>>
    raya sakan? untuk ko jugak atun. lebih2 lg kali ni raya terakhir ko sbg org bujang nih.raya puas2.:P

  23. zeti says:

    selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin ye ell.. semoga ell & b'bahagia di hari lebaran nnt🙂

  24. ~ Lady ell ~ says:

    zeti>>>
    Selamat hari Raya juga utk zeti sekeluarga ya.terima kasih ucapan raya tu.semoga kita sama2 bergembira.berhati2 memandu dijaln raya k.🙂

  25. pu3shidah says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak ell sekeluarga

  26. ~ Lady ell ~ says:

    pu3shidah>>>
    selamat hari raya shidah..jemput beraya rumah akak yuk.

  27. MaMaQaYPo FaMiLy says:

    Ten Q atas kiriman kad raya yg CUTE sgt2 tu…..

    Hubby mama cakap, lawa pompuan tu… huhuhuhuhu

  28. ~ Lady ell ~ says:

    mamaQaypo>>>
    sama2 mama…itu simple je..tp seronok lah kalau mama dh suka.:)

    aiyyark,depan bini pun cakap itu macam ka…hehehe malu i u..:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s