9th Anniversary

Posted: 03/09/2009 in anniversary, husband

Thursday,Sept 3,2009

Utk lebih jelas, pause/stop playlist dulu kat sidebar..
9 tahun yg indah., buat suamiku yg tersayang…

Comments
  1. Diana@Mama Adam Mukhriz says:

    happy aniv dear😉

  2. iena hamdi says:

    tahniah… moga happily ever after.. sama la kita kan.. date nyer brp hb ni? cuma iena yg ke 8.. kekkeke

  3. neezareef says:

    happy anniversary ell..semoga mahligai yg dibina berkekalan dan bahagia sentiasa..amin…

  4. *ayu* says:

    happy anniversary ell.. may Allah bless u & family not only today but all the year tru.. AMMIINN..

  5. eZa says:

    happy anni ladyell😉

  6. Dee says:

    Happy anniversary ell..moga berpanjangan kebahagiaan yg dikecapi skrg..amin..

  7. zeti says:

    happy anniversary ell..
    semoga b'bahagia selalu ya😉

  8. Only Me... says:

    SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-9. Semoga kalian bahagia dan kekal hingga hujung nyawa.

    FYI…kita kawin tahun sama la. Cuma kita kawin 9-9. Next week saya punya anniversary pulak. Tapi Ell lebih beruntung sbb dah ada anak beberapa org tapi saya takde rezeki.

  9. @tune® says:

    selamat pengantin x baru!!!

  10. ~ Lady ell ~ says:

    Diana>>>
    tq diana.:)

    Iena Hamdi>>>
    kak iena,kalau mcm tu Ell nk ucap happy anniversary jugak lah.sowi lh trlambat..:)

    neeZareef>>>
    mekasih kak neeza.Insya'Allah,AMIN…

  11. ~ Lady ell ~ says:

    ayu>>>
    tq sis…Insya'Allah..

    eza>>>
    mekasih yarh…:)

    Dee>>>
    tima kasih bebanyak..INSYA'ALLAH…mudah2 an trmakbul doa tu.

  12. ~ Lady ell ~ says:

    zeti>>>
    Insya'Allah zeti..mekasih bebanyak ye.:)

    Only You>>>
    thnx..sblm trlambat Ell nk ucap HAPPY ANNIVERSARY jugak lah ye.

    akceli 9/9 tu my BIL nyer b/day.pasal rezeki tu, tkpe..pelan2.Allah saje je tu nk test kesabaran u'ol suami isteri..:)

    @tune>>>
    hahahah..ada2 je ko ekk.thnx anyway.:)

  13. Yan says:

    salam ell.. hepi eniversary yg ke-9
    Insya Allah moga berpanjangan jodohnye..

  14. ~ Lady ell ~ says:

    yan>>>
    mekasih yan…amin.moga doa kalian semua trmakbul..:)

  15. kabussenja says:

    salam, Happy anniversary semoga bahagia selalu…

  16. Joyah Sempoi says:

    ladyell..lamanya tak drop komen..happy anniversary..moga hubungan kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat dan diberkatiNya..insyaAllah..amin

  17. ~ Lady ell ~ says:

    Kabussenja>>>
    tq nurra..:)

    Joyah Sempoi>>>
    mekasih cik Joyah..AMIN..

    lama tk drop komen,nnt raya silalah drop kat rumah Ell yer..:)
    -Cik Joyah balik raya kampung ke tahun ni?

  18. Joyah Sempoi says:

    teringin jugak nak p beraya rumah ladyell..tapi apakandaya, tahun ni raya di perantauan la gamaknyerr..tahun depan pun tak sure dapat balik raya ke tak..sedih..sob,sob,sob..;(

  19. rasp says:

    sis, hepi belated anniversary…
    smoga both of u & ur gorjes family will live happily ever after…
    smoga berkekalan dan berbahgia hingga akhir hayat…

    smooochhess & hugssss

  20. ~ Lady ell ~ says:

    Joyah Sempoi>>>
    alahai..siannye.tumpang sedih gak nih.sabar je lah cik joyah..kwn2 kat sana pun dh mcm ahli keluarga gak kan…bg lh chance baby tu beraya kat tempat org dulu..:)

    rasp>>>
    tq sis…:)
    insya'allah..semoga apa yg didoakan dn diharapkan akan tercapai dan dimakbulkan.AMIN…

    bukan utk yg menyambut anniversary je,utk sis pun Ell doakan mcm tu eh.

    mmmuahhh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s