Birthday Blast~

Posted: 27/07/2009 in daughters, family, happy birthday

Monday,July 27,2009

Hi alls..

Jumaat lepas,we’ols just buat sambutan kecil-kecilan utk meraikan harijadi Marsha.Abah, mak,MIL n Ell anak beranak je.Alah,budak2 kan asal ada family members berbunga-bunga hati dia plus kalau ditambah ngan hadiah.We’ols tak ke mana pun,siap2 kat umah n buat food yang ala kadar je(kuew tiau goreng, mini pizza,wedges,cempedak goreng,some sweets n jajans).Pastu bagi lah jiran2 sket.

Birthday cake simple je..tp rasanya mabeles.:) We’ols anak beranak mmg suka cake yg ada fresh fruits camni brbanding yg berkrim tu.Dalamnya tak kiralah coklat ke apa,but mesti ada lapis fruits atau fruit jam.
Owh,u’ols prasan tak kat choc plate tu ada nama Dina n 2 batang lilin.Dina teringin sangat nak meniup lilin harijadi,tp harijadi dia lama lagi so,menumpang lah senafas..:) 2 batang lilin tu means utk 2 org sbb kalau nk plus 5 ngan 8 bape bnyk nk cacak lilin atas cake tu kan..nnt tak cukup nafas plak.😀

happy birthday

And… this is da prinsess yg berhati mulia membenarkan brother n sista menggodek her birthday cake🙂

*Dalam kita gembira,ada juga yang berduka..Takziah utk keluarga Yasmin Ahmad diatas pemergian beliau ke Rahmatullah..Al-Fatihah.
*Ramai betul bloggers yg buat n3 special utk Yasmin Ahmad ni..so,Ell sedekahkan dr jauh je…

Comments
  1. MaMaQaYPo FaMiLy says:

    bab2 nak Share kek birthday ni, anak2 mama pun sama… hehehe

    Happy Birthday again to Marsha

  2. neezareef says:

    nice cake…

    sy x kesah janji kek suke aje..heheh

  3. Dee says:

    x penah lg beli kek yg byk buah tu..nti dee nk trylah..happy birthday marsha!!

  4. @tune® says:

    mane kek tuk aku??

  5. ~ Lady ell ~ says:

    mama qaypo>>>
    baguz kan kalau ank2 ni boleh nk share..kalau tk,kita mak apak nyer pun susah..

    thnx again:)

    neezareef>>>
    thnx..

    ell pun ok je pape cake..tp kalau bubuh buah2 atasnyer lg besh..ermmm

    Dee>>>
    alah,sama je ngan cake biasa2 tu..tp toppingnyer pilih yg penuh buah2 dr krim2 tu…kalau SR tu mmg diakui krim nyer fresh..tp kalau kedai2 biasa ni takut krim nyer tengik ke apa…so,better kita pilih yg topping nyer buah2 camtu.lg selamat n mmg sedap!!!

    atune>>>
    wak! apesal lmbt mintak…habuk pun dh tarak.

  6. Yan says:

    kek ni kat opis budak2 selalu beli klu ade ape2 event especially birthday staff..

    yan klu makan pun makan buahnye jekla.. keknye tak makan..

  7. Rosy Daisy says:

    waaa~ cempedak goreng.. sedapnya..
    kat kl org jual cempedak sume tipoo n cekik darah..
    dorang jual BIJI CEMPEDAK goreng.. 4 ketul, singgit..

    kite sedih kowt.. kite minta ayah mertua abang kite goreng kan cempedak tuk kite.. tak pasal2 org tua tu kena g carik cempedak.. tak senonoh betul kite neh~

    hahaha~

  8. ~ Lady ell ~ says:

    yan>>>
    kek buah cenggitu mmg lebih menyelerakan kalau tengok buahnyer kan yan..

    Rosy daisy>>>
    mcm kamu plak mengidam neh.alah,faham sgt kalau kt kl tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s