1st Anniversary ~ life of lady ell

Posted: 21/07/2009 in anniversary

Tuesday,July 21,2009

Yeay!! hari ni ulang tahun pertama “life of lady ell” n tanpa tak sedar setahun sudah masa berlalu.Banyak yang telah Ell catatkan dalam blog ni.Saat suka duka dan perkongsian sedikit sebanyak ilmu untuk di share bersama.Disinilah juga tempat tercurahnya sedikit sebanyak cerita dan pengalaman dalam kehidupan Ell sendiri.🙂
Asal usul blog ini tak perlu lah ell citer,semuanya biasalah…sebab terpengaruh.😛 Syok2 bacer blog org kesana kemari,alih2 ada perasaan nak ada satu blog.So,inilah dia “life of lady ell” (nama asal “Sweet life of Ladyell” dgn tema pink, flowers n candies –yg sweet2).Ell tak bnyak pun menjelajah blog2 orang..Ell lebih selesa stick dgn blog kawan2 yang dh link ngan Ell n lebih mudah utk rasa close.

1st anniversary
Syukur,Ell punya kesempatan lagi untuk menulis didalam blog yang tak seberapa adanya ni walaupun tak sepopuler mana.Ell nak ucapkan berbanyak terima kasih pada u’ols yang sudi me’link’kan dan menjadi followers blog “life of ladyell” ni.Dengan wujudnya blog ini,tak disangka ramai teman dan sahabat yang Ell temui walaupun kita tak pernah bersua muka.Namun ada juga antara u’ols yang Ell rasa teramat rapat.Terima kasih diatas persahabatan yang dihulurkan.
Buat sahabat yang tak kira dimana atau siapa pun u’ols..terima kasih jugak kerana tak henti singgah dan memberikan komen atau umpamanya (just say hi kat shoutbox) yang adakala sangat memberangsangkan fikiran.Thnx for ur support!!

So once again…TQVM n LUV u’ols…

Comments
  1. cHeRyNa PiReS says:

    congrats elle…bukan senang nak bertahan lame kat dunia blogging nieh…hope elle terus success and happy! yippiiiiEEE!!!

  2. neezareef says:

    happy anniversary to life of lady ell blog.
    jgn hentikan menulis ya ell..

  3. Diana@Mama Adam Mukhriz says:

    keep blogging yer ell .. congratsssssssssssss😉

  4. ct rahani says:

    hepi 1st anniversary to blog k.ell.. semoga blog akak nih terus meletopss k.. hope akak ceria2 selalu..😀

  5. tini says:

    tahniah! hp anniversary.moga terus berinspirasi untuk menulis.go girl!

  6. ~ Lady ell ~ says:

    cheryna pires>>>
    tq sha…ni baru setahun,tk tau bape lama lg dapt brtahan.:)

    hip hip hoorey!😀

    neezareef>>>
    mekasih akak..insya'allah akan diteruskan kalau masih ada yg membaca..:)

    Diana>>>
    tq diana..insya'allah kalau utk setahun kedepan masih ada kot..coz nk citer lah jugak pengalaman mengandung n bersalin dlm blog nih.🙂

    harap2 blog ni akan terus wujud selagi tuannya bernyawa…

    ct rahani>>>
    tq ct…jgn lh samapi meletopss dik..hangat2 pun ok la..:)

  7. ~ Lady ell ~ says:

    tini>>>
    mekasih kak tini…smoochh*

  8. @tune® says:

    beb…
    i still remember that pinky template..

    mmuaxxxxxxxxx

  9. sweetfiza says:

    hepi anniversary…
    teruskan menulis yer…

  10. AQisH says:

    wahhh..tahniah dah sethn yer..keep blogging😉

  11. Dee says:

    happy anniversary to ell's blog..keep writing ya…

  12. rasp says:

    happy blog-versary *ahaks*
    keep up the great writing…
    and i am so honoured to have you as my fwen/sis!
    take care dearie!

  13. Alicia says:

    HAPPY ANNIVERSARY LADY-ELL!!!

  14. ~ Lady ell ~ says:

    atune>>>
    ha..yelah,kan ko antara yg trawal jadi kawan aku kan..:)

    sweetfiza>>>
    thnx,
    pasti..kalau ada yg membaca.:)

    aqish>>>
    mekasih..alah setahun jagung jer…insya'allah akan terus berblogging

    Dee>>>
    tq2..:)
    kalau ada sokongan pasti ell teruskan menulis blog.:)

    rasp>>>
    blo-versary? ermmm best gak bunyinye ekk.tq2 so much sis.

    hug sket..:)

    Aicia>>>
    tq kak lis..lama senyap mana pi…rindu plak nk dengar citer kembar kak lis tuh.:)

  15. MaMaQaYPo FaMiLy says:

    Happy Anniversary yer!!!

  16. ~ Lady ell ~ says:

    mama Qaypo>>>
    thnx mama…:)

  17. zeti says:

    happy anniversary ell!!
    semoga terus semangat b'blogging🙂

  18. ~ Lady ell ~ says:

    mekasih zeti.insya'allah selagi kuat semangat..adalah "life of lady ell" nih.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s