Rindu Kamuuu…

Posted: 14/07/2009 in congrats, happy birthday

Tuesday,July 14,2009

Aduhai…rindu nya Ell ngan u’ols.Lama blog tk update,blog u’ols pun tk berjengah…kesihatan Ell ni agak tk mengizinkan la u’ols…Semenjak disahkan pegnan ni,Ell selalu cramp kaki n tangan plus Ell trkena asthma attack disebabkan trlalu bnyk sgt ‘melantak’ buah2 brmusim nih.Selagi musim tk habis,selagi tu takkan 100% sembuh.Ni pulak dh menyusur musim pulasan.Godaan mmg tak boleh tahan..dh ada depan mata.Cubaan2..Hope u’ols tolong doakan utk kesihatan Ell yarh.๐Ÿ˜›

Pertama – nk mengucapkan Happy Birthday utk my laling sista sis rasp yg menyambut hari jadi pd 12th July.Ampun maaf ya sis,Ell lambat wish.kalau Ell tau,tentu pressie u Ell delay n plus barang yg lebih special.๐Ÿ˜› Alah,tp apalah sgt nk dibandingkan ngan hadiah gi jenjalan tu kan..๐Ÿ™‚

Doa Ell,semoga sis terus awet muda,sentiasa ceria disamping keluarga yg bahagia,murah rezeki dn diberikan kemudahan perjalann hidup yg sememngnya layak utk insan yg baik hati dan budi mcm sis.

Kedua – Ell nk mengucapkan Tahniah dn Syabas utk pemenang2 anugerah blogger yoyooh.com yg dh diadakan pd 11th July bertempat di Restoran Nelayan,tasik Titiwangsa.Malangnya Ell tk dpt menghadirkan diri atas sbb2 yg tk dpt nk dielakkn.Award ni Ell pernah citer kt n3 lepas2 yg Ell antara 6 peserta trakhir yg trcalon bg kategori ‘Blog Diari Wanita Terbaik’.Utk kategori ini Ell mmg tk mngharap apa2, sbb saingan lain yg bagus2 trmasuk dr REDMUMMY.COM (celebrity blogger) yg mmg dh meletops.Apa yg Ell dpt katakn disini walaupun Ell boleh dkatakn baru dlm arena blog nih..namun Ell rasa amat brbangga krn brpeluang disenaraikan sbg salah seorg calon.ThankYou2 guys..bg yg trlibat serta semua kwn2 yg sudi brsusah-payah mengevote Ell nih dari awal hingga ke final..terima kasih bnyak Ell ucapkn. Khabarnya ASTRO AWANI cover award nih. Harapan Ell semoga dgn adanya anugerah mcm ni, akan memberi lg semangat dn idea utk para2 blogger utk menulis dlm blog.
Ok,Ell chow dulu…mata Ell skrg ni bkn bleh tengok skrin lelama..so till then,take care…
*smooch n hugs*

Comments
  1. Brilliant Marjan@ุงุฏุงูˆูŠู‡ says:

    salam sis..
    miss u 2 sis.sy doakn sis sihat walafiat hendaknyer..mkn tu ingt2 ye sis.hati2..

    papepn tahniah tuk sis..sy mmg suka blog sis ni dr mula lg..

  2. kakngah says:

    xper skrg mkn buah puas2.. nant dlm pantang… blh tgk jek…

  3. neezareef says:

    besday sis rasp ek…btl elok doakan sis rasp sentiasa awet muda sbb dia mmg npk awet muda

    congratz ell nominate kan kt yoyoh tu

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Brilliant marjan>>>
    mekasih adik…:)kalau dekat dh tentu akak antar sket buah2 tuh.

    suka ke…alahai,trharu plak.mekasih2

    kakngah>>>
    sib baik dlm pantang tu bln january..tak de musim apa2 kot kakngah.tak pelah,selagi boleh telan je..๐Ÿ™‚

    neezareef>>>
    kalau ell tk silap la..tp tk disahkan oleh empunya bdn lagi.yelah,org gi bercuti..
    meh kita korek rahsia awet muda sis rasp nak..

    owh,thnx…

  5. zeti says:

    miss u too ell!!
    hope ell, baby & family berada dlm keadaan sht sejahtera..

  6. niza says:

    take care dear!!!

  7. ct rahani says:

    jaga diri yer kak.. jgn makan byk sgt buah2an tuh.. nanti lambat lak akak nk sembuh..

    pe2 pun sy doakan akak sihat sellau k..๐Ÿ™‚

  8. ~ Lady ell ~ says:

    zeti>>>
    tq zeti..insya'allah semua nya ok.๐Ÿ™‚

    niza>>>
    tq..:)

    ct rahani>>>
    adei..jgn mkn vbnyk sgt buah tu akak takleh janji..tp insya'allah akan lebih brjaga2.

    mekasih bebanyak ya ct..:)

  9. Dee says:

    rindu gak nk tgk n3 ell yg byk info2 menarik tu..updatelah psl pregnancy..mesti best..

  10. rasp says:

    hehehehehe i nak gelak dulu nie..
    i mmg terkezut tetiba nampak muka i kat sini…tersangka tau…

    mula la i blush nie…malu i…
    thx for this lovely n3…terharu banget i…and sis, our fwenship is a great gift to me. i treasure it soooo much…hadiah yg u bagi tu pun i treasure it tau…

    and darling, do take care of urself!

  11. Yan says:

    2la yan terpasan kakty buat entry pasal award ni.. then tingat rasenye ell aritu terpilih… tp cam senyap jek.. upenye ell tak p yer..
    takpela bkn rezeki ell.. tp dah terpilih tu.. dah hebat dah tu kan ell

  12. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>>>
    dah ada permintaan utk info pregnancy ni,dh ready nk menambah satu lg ke…?๐Ÿ™‚

    rasp>>>
    hahaha..sori sis,saja je dgn selamba type nama u kat google terus dia kuar gambar tu.:)

    ikhlas ell buat n3 ni.n adiah tu tak usah lah nk dinilai..malu ell.apa yang penting,ikhlas dr dalam hati ell utk bersahabat.mekasih sudi menerima.๐Ÿ™‚

    yan>>>
    ahaks..hebat sgt ke…takdelah,ell rasa mcm main2 je.mcm tulisan budak2 sekolah. ;)alah,ell pun tk mengharap sgtlh nk menang apa2 awards…rasa kecik plak diri nih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s