Pantai Timur – Day 4 (part 1)

Posted: 22/06/2009 in terengganu, trip, vacation

Monday,June 22,2009

Hi u’ols..
Memandangkn masa yg tk menentu nih..Ell trpksa buat n3 pasal trip ni brperingkat. Hope u’ols tk bosan la eh dgn citer terengganu Ell nih yg tak habis2.Ok, day 4 ni trsgtlah cmpac Ell buat 2 part so dat tk leceh nk upload gambar n citer. K, Ell just let the pic do most of the talking la eh..
.
Day 4(part 1) ~ monday
7.45~10.30am : Mandi laut lagie…jgn kempunan tk merasa pantai ANGGULLIA tu coz dat midday we’ols sefamily dh nk check out tinggalkan BIL1 n his family.


Itu chalet yg berhampiran pantai..we’ols stay kat chalet lain(previous n3) di tgh2 resort n baru siap.kalau tau boleh camping,Ell bawak tent utk we’ols brkhemah kat tepi pantai tu.Baru mencabar kan.
Nmpk tak matahari yg tegak mencacak atas kepala tu..huhuhu itu baru kul 8pg tau,tp d’ols sanggup gagahkan diri bercanda dipasiran pantai.hahaha..Actually dlm air tak terasa pun panas atau sejuknya…sedang2 ajer.syokkk habis!!!
Dh 3 tempat we’ols mandi ni,kat sini paaaling best.Pantai nyer landai,pasirnya halus,pemandangan pun hijau.Jauh jugak budak2 ni ketengah laut,tp masih cetek airnya.

Kat blkng tu air laut kelihatan biru kehijau-hijauan.Mmg chantikk,tk mcm kat Johor ni..air coklat mcm milo.hahaha.Ell rasa sbb pasirnya yg halus dn persekitaran yg hijau tu buatkan air laut cantik je..kalu kat Johor ni pantai nya pasir kasar yg kekadang ngan tanah,tu pasal jadik coklat.

10.30am : Ok,times up! bersiap plak utk b/fast n packing barang2 utk gerak ke KT, umah MIL nephew.

11.00am~12.00midday : Tgh2 bersiap tu all da kids sempat gak main kat playground yg disediakan dlm resort tu..tengok la masing2 punya muka dh gelap dek kerana terkena pnahan matahari/sun burn.

12.00~12.15midday : Brgambar kenangan brsama BIL1 n family (pensyarah uitm)

sharp 12.30 midday : We’ols bergerak meninggalkan ANGGULLIA BEACH HOUSE RESORT,MARANG. Tak puas rasanya..😦

BYE BYE from ARYAN

(gmbar diambil oleh nephew)

To Be Continued…
Comments
  1. Dee says:

    pantai di terengganu mmg cantik2..

  2. @tune® says:

    hihi
    abes bergemerlapan mereka

  3. neezareef says:

    pstt..nk tumpang iklan
    vote for afiq kay!

    http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
    A0018

    TQ

  4. ladyell says:

    dee>>>
    ya betul…ell akui sesangat

    atune>>>
    ahaks,bergermerlapan tk brkilauan.

    neezareef>>>
    ok akak,will do.

  5. ct rahani says:

    nengok gambo kt blog akak nih.. windunya ngan pantai2 kt ganu.. hukhukhuk…

  6. ~ Lady ell ~ says:

    mmg akak terpaksa akui pantai terengganu best!! thumbs up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s