Sempat gak…

Posted: 05/06/2009 in toyota.service

Friday,June 5,2009

Hai alls..sementara hsbn Ell tengah mengadjust barang2 dlm kete tu,Ell publish satu n3 ringkas ni utk u’ols yer…takde lah sunyi je nnt blog Ell ni kan.
Ok,hari rabu we’ols gi servis kete kat Batu Pahat.(Toyota service centre).Dulu Ell ada gak buat n3 pasal servis ni..tapi ni servis utk 30k km n sbb we’ols nk jalan jauh.Tak sempat nk type bnyk2..u’ols tengok gambar sket2 ni aje lah ye..

Dah sampai tempat tujuan..

Itu kete yg nak di servis..lama banget deh. 5 jam baru siap.We’ols sampai kul 12tgh hari..kul 5 petang baru settled.So,apa yg we’ols buat?

Sib baik ada WiFi..My kids conquer la beb..😀

Peace…Dina demam time nih.Tp senyum gak ah nk masuk dlm blog kan..😀

Aryan pun demam berbalik nih.Tp dak kecik kan..tido ajelah keje nyer..dh bg mkn sumer siap.kekenyangan lh budak2 nih.

Settled semua,we’ols gerak gi carre4..belanja sket brg2 keperluan utk bekalan jalan jauh.Kul 8mlm baru we’ols keluar dr bangunan tu..n gerak balik.

Semalam 2 org anak Ell ni demam panas kuat hampir 40’c.Syukur harini ok.Selamat lah perjalann kami..

BUBBYE…..

Comments
  1. nani dakgilachoc says:

    semoga selamat sampai ke destinasi dan selamat kembali…

    comelnya pic aryan tdo tu😀

  2. Brilliant Marjan says:

    so cute ur kids..

  3. Gieyana says:

    fuishh lama benor tunggu! mesti budak2 boring kan! kalau sy mmg boring wooo..

  4. @tune® says:

    demam??
    musim kah??

  5. Seksi - mrslingerie says:

    nak pergi mana tu jalan jauh. semog Selamat dalam perjalanan amin

    love
    mrslingerie

    http://www.mrslingerieonline.com

  6. Yan says:

    senan tul lolap.. klu Qis.. dah kenyangpun dia stil nak men..

  7. ~ eila'z ~ says:

    Selamat pergi dan selamat kembali ke Pontian…

  8. rasp says:

    si baik ada computer tu sumer ek sis, leka lah gak budak2 tu layan…hope ur kids yg demam2 tu dah sihat…

    safe trip sis and enjoy urself!

  9. Dee says:

    asik demam eh..sian..take care..

  10. ~ Lady ell ~ says:

    nani dakgilachoc>>>
    mekasih, dh selamat semuanya..

    Brilliant marjan>>>
    mekasih adik.:)sila tunjukkan wajah kamu..tah2 lagi cute.🙂

    Gieyana>>>
    mmg boring kak..die boleh aje nk antar kemana2 yg kita suka,tp nk kesitu semula kena naik cab la..huish tu yg maleh tu.baik stay situ aje,bnyk jugak budak2 tu dpt rehatn tido cam umah sendiri🙂

  11. ~ Lady ell ~ says:

    atune>>>
    tgh musim nih..nmpk gayanya akan berterusan tah sampai bila..musim deghoyan dh mari..

    mrs lingerie>>>
    alhamdulillah..dh selamat pergi dn balik.

    love u 2..:)

    yan>>>
    bagus la kalu qis aktif camtu..tp dak Aryan tu mmg dh tk tertahan matanya..sbb semalaman tk tido nyenyak.

  12. ~ Lady ell ~ says:

    eila'z>>>
    mekasih,semuanya ok.

    rasp>>>
    mekasih sis…semuanya ok.perjalanan pun selamat sampai pergi dn balik.

    hugs*

    Dee>>>
    itu lh risau tul…sekarang ok,tp jgn datang semual demam tu udah ler..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s