Tag n Awards

Posted: 17/05/2009 in awards, blogger, friends, tag
Sunday,May 17,2009
(1)
Tag from :- Yann , Ayu , Rasp & Miss Berry

1.Copy award diatas utk diletakkan di blog anda
2.Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

Yann
~Ada buat cnts kat blog dier cptlh join (promote)
~Ummi kpd seorang puteri
~Ceria
~Penyayang
~Baik hati

Ayu
~Dah bergelar hajjah walaupun masih muda (kalau tk silap eh sis)
~Berkebolehan menghafaz al-quran (jgn main2 tau,hebat sis nih)
~Punyai sahabat yg luar biasa dr zaman sekolah
~Mesti selalu gathering ngan sahabat2nya
~She and her sista family(with 2 kids) stay sebumbung ngan her mom..wow,such a happy family kan..🙂

Rasp
~Loving n caring mom of 4
~Berbakat membuat handycraft
~Berkebolehan menjadi motivator🙂
~Hatinya sgt baik
~Pekerja yg sgt berdedikasi.(dier punya cuti..menimbun tk amik lg)

Miss Berry
~nick name dier sgt menggiurkan🙂
~pemudi yg ada online biz kasut yg unik (boonga art shoes)
~sangat suka dgn bunga2an
~obses ngan kaler pink
~orngnya kurus tinggi

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memberi penerima award seterusnya

Seorang suri rumah tangga yg suka
~tengok tv r movies ngan family.
~surf the net
~jln2 n shops
~main masak2 yg real🙂
~baca magazine
~karaoke..
~bela kucing
~menjahit
~basuh baju dn kemas rumah lewat mlm
~lukis sambil conteng2😛

4.Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

~ atune ~ dia kembar,khabarnya nk menikah tk lama lg🙂
~ Tuya ~ seorang guru yg duduk berjauhan dgn anaknya😦
~ Dzanariah ~ blog yg penuh dgn resepi masakan
~ Joyah Sempoi ~ duk di perantauan dgn family dn skrng tgh pegnen anak ke-3
~ Intan ~ guru yg trjebak dgn kerjaya guru tanpa sengaja dan sgt berdedikasi dgn tugas nya🙂
~ UmmiRosma ~ blogger jauh nun di Brunei yg suka buat cup cakes
~ Mistaken Identity ~ duk kat moscow ngan keluarga kakaknya dan gambar dlm blog nya cantik2 belaka.
~ Kabussenja ~ mom of 2 yg suka panjat gunung.kat blog die bnyk tempat menarik dlm malaysia yg dier pernah gi.
~ Iena hamdi ~ bisnes women yg berjaya
~ Izan ~ kawen ngan omputih dan menetap kat italy,tp skrng balik bercuti kat Mlaysia🙂

~AWARDS~
(2)

from :- bspotgurl @ http://bspotgurl.blogspot.com

Tq eh..Ell amik je dlm blog bspotgurl sbb cantik.🙂

(3)

from :-Neezareef @ http://neezareef.blogspot.com

Mekasih akak..Ell ikhlas nak bersilaturrahim ngan akak.dan ini penghargaan buat Ell.Blog akak ni fofuler, tengok je pd followers nya.Siap buat award bagai..🙂
(4)

from :- Mrs Lingerie @ http://mrslingerieonline.com

Thnx mrs.Ell follow blog mrs sbb syok baca info yg mrs tulis.sgt brmanfaat dan mengujakan.Mmg diakui!! U’ols yg dh brgelar isteri pls go her site.Jgn malu2.🙂

Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
~Adei,tk larat ah nk list.U’ols semua amiklah ye.Ikhlas Ell bg nih.Lg pun semua blog u’ols memberikan inspirasi,kalau tk, tkkan Ell link kan blog u’ols ye tak?

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

(5)
from:- yann

1. Pastikan jantina anda perempuan. (KONFEM!)

2. Copy badge sebagai award anda

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan :-
~boleh beranak beb,orang lelaki tk buleh
~boleh cuti puasa🙂 tp perit nk ganti
~boleh nangis sesuka hati..sbb naluri wanita mudah trsentuh.lelaki nagis sesaja pelik!!
~boleh pakai mekap walaupun sekarang ramai lelaki yg brmekap
~pakaian perempuan cantik2 tk mcm lelaki,terhad.
~Org perempuan senag dpt pahala,ikut je perintah suami
~Islam kata,wanita utk dihargai so,nk apa lagi!!


Passkan award ni kepada girlfriend anda : –
~miss atune @ http://atune11.blogspot.com
~syima @ http://syimalicious.blogspot.com
~lynee @ http://myowninput.blogspot.com
~miss berry @ http://thanksgodforgivinglife.blogspot.com
~miss zaza pinkyland @ http://zahidah87.blogspot.com
~cheryna pires @ http://cheryna.blogspot.com
~wanie @ http://cintawanie.blogspot.com



Ha..amik semua anak2 dara ya.

(6)

3 serangkai award di bawah ni>>>>


Mekasih yann,walaupun baru kenal..rasa mcm akrab je ngan yann.Kalau ada lg,jgn segan2 ye kasi kat Ell nih😀

(7)

from :- Rasp @ http://espritrasp.blogspot.com

Adoi..yg ni dh lama bebenor.Sori sis..bukan tk sudi cuma tunggu masa nk menempek secara brjemaah cenggini.TQVM . smoochh n hugs*
Terima kasih sahabat2 Ell dialam maya ni.Ikhlas betul persahabatan u’ols ni kan.U’ols yg ada link ngan Ell,silalah amik mana2 award yg diatas ni ye..pilih mana suka.🙂
Dan mcm biasalh ye,semua award Ell simpan dlm almari. Gi check tengok ada tak awards u’ols .Jgn nnt ada pulak yg berkecik hati.Ell ingat kalau dlm almari import tu pun dh tk muat..Ell nk bukak satu gallery.😀
Comments
  1. *ayu* says:

    terbaik la sis!

    mcm majlis anugerah dah… berjelas awards!!! cayalah…

  2. @tune® says:

    ell ell..
    pengakuan ikhlas dan berani…

    thanx beb

  3. ~ Lady ell ~ says:

    ayu>>>
    🙂 tp sis,betul la tu fakta tntang sis kan..tk komen pasal tu pun.🙂

    atune>>>
    berani kerana benar!!🙂

  4. rasp says:

    perrrggghhh…marathon tul.
    ooooo suka karaoke ek..mesti sora u superb bila nyanyi sis, bila ckp pun udah lunak bagai..

  5. Dee says:

    cam dee je..skali gantung..berderet..dh amik dh suma2 ni kt blog lain..thx ye ell..

  6. ct rahani says:

    rajin akak jawab serentak.. hehehe..

  7. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>>
    tak de ah…mana de org nyanyi suka2 suara superb😛

    dee>>>
    ye,senang cenggitu kan.tk yah nk update bnyk kali…🙂

    ct rahani>>>
    akak mmg suka cenggitu..rasa puas.

  8. neezareef says:

    mekaseh ell gantung award..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s