talentime~

Posted: 20/04/2009 in clips, daughters, lyrics

Monday,April 20,2009

Ell baru teringat ada simpanan clip peribadi(haha peribadi lh sangat) yg dirakam semasa malam sblm brlangsungnya majlis persandingan BIL.Tengok punya tengok,clip ni masih elok utk dipaparkan.Sebenarnya Ell rakam ni sbb dengar bunyi kecoh2 kat ruang depan rumah manakala org2 dewasa sibuk di dapur n sesetengahnya ‘menyumbangkan suara’ berkaraoke.😛

Ell dpt rakam sket jer memandangkan Ell jugak dijemput utk br’kera oke’.hahaha .D’ols panggil ni acara ‘talent show’.memandai jer bebudak nih.Apa yg talent sgt pn tk tau.:D Jom lh u’ols tengok clip 23 saat nih.:)

U’ols faham ke apa yg 2 beradik tu buat? tk clear sgt ekk.Ok,itu adalh cubaan menyanyi n menari tarian ‘ciptaan sendiri’ yg dipersembahkan keliling penonton.apa2 jelh bebudak nih.:)
Kat bawah ni Ell sediakn clip n lyric sebenar yg 2beradik tu persembahkan kalau u’ols nk join sama .Lagu yg 2 beradik ni minat (selain HSM,Hannah Montana n bla3) dr hujung tahun lepas sampai skrng ni pn masih lg.

*clip ini hanya sekadar hiburan semata.So, ENJOY…


Hot N Cold

HOT N COLD – KATY PERRY

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak
Crypticly

I should know
That you’re no good for me

CHORUS 1

Cause you’re hot then you’re cold
You’re yes then you’re no
You’re in and you’re out
You’re up and you’re down
You’re wrong when it’s right
It’s black and it’s white
We fight, we break up
We kiss, we make up

CHORUS 2
You, You don’t really want to stay, no
You, but you don’t really want to go-o
You’re hot then you’re cold
You’re yes then you’re no
You’re in and you’re out
You’re up and you’re down

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now’s a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

I should know that
you’re not gonna change

# REPEAT CHORUS 1

# REPEAT CHORUS 2

Someone call the doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller coaster
Can’t get off this ride

You change your mind
Like a girl changes clothes

# REPEAT CHORUS 1 (2x)

# REPEAT CHORUS 2


*Sebenarnya Ell pn suka lagu ni,tp tdklh mendtg kn apa2 makna.just suka2.lg pn bebudak ni slalu sgt menyayi tk tentu masa.dlm bilik mandi menyanyi,sambil belajar menyanyi malah kalau tk ditegur, nk mkn pn menyanyi.tu yg ell pn dh melekat kt kepala…:)

VOTE MY BLOG

Comments
  1. @tune® says:

    suke betul si marsha menari
    dina ikut jer…
    hihi

  2. eya says:

    hihi…klako2..

  3. T.u.Y.a says:

    alahai..sangat cumel nye..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    atune>
    wak,tuko lagi nickname yo..
    hah,dina tu ngikut ojo opo kakak e' buat…(mari belajar jhowo) hahaha

    eya>
    rugi dpt rakam sket jer..lps tu lg havoc satu umah…

    tuya>
    lps ni cuba buat baby girl…:)gugurls ni,mmg cenggitu lh perangainyer…

  5. cHeRyNa PiReS says:

    waaa….teringat zaman sha kecik2…sha pon suke wat talentime ngan sepupu2 sekalian…

    sha suke gak lagu kate perry tuh…

  6. Sayang.Ibu says:

    Kawan-kawan…
    silalah ke blog baruku

    http://mypreciousever.blogspot.com/

    blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu…
    Thanks…

    “Intan a.k.a Sayang Ibu”

  7. pu3shidah says:

    ala..tomeinyerrr…
    kak, 2/5 nie ada jmputan kawin kwn shda kt ikbn tau

  8. ~ Lady ell ~ says:

    cheryna pires>
    kalau ada sepupu sepapat makin menjadik la perangai budak2 kan sha..:)

    sayang ibu>
    laa…masalah ke intan..tp ell dh cuba pegi kat link tu tk dpt pn…takpe,nnt ell try lg.tq anyway..

    pu3shidah>
    shidah,IKBN yg kat prt. keroma, pontian ni ke…?la..dh dekat sgt tu..mai lh jumpaan nak.?kalau takde aral melintang la kan…email phone no shidah kat ladyell@hotmail.com.mana tau ada rezeki..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s