Tags n Awards

Posted: 16/04/2009 in awards, friends, tag
Thursday,April 16,2009


Hari melunaskan tag~Tag yg nak buat ni 3 jer..tp yg bg tag ni punyelh ramai sampai 5 org.. ni kira pakej la eh..:) Harga belakang kira..:P

Tag From ~ CT RAHANI & IMSINTAN

tag gambar profile
1.Terangkan maksud gambar itu:-
Gambar ni diambil semasa dlm perjalan nk gi Palm Resort Golf & Country Club,Senai,Johor.Ada gathering ngan family BIL.Diambil pd 13 April 2008 (lebih kurang setahun yg lalu,blm ada blog lg).

2.Kenapa pilih gambar itu:-
Masa baru jd blogger,itulh gambar trbaru yg Ell ada.Lg pn Aryan nmpk ‘fontel’ sgt dgn umur dier baru 3bln time tuh.:)
3.Nak tag siapa?

Ha..semua diwajibkan sbb nk tau jugak kenapa u’ols pilih gambar profile u’ols skrng tu..sape yg mengaku dh buat tu…sila tunjukkan bukti eh…bg kt Ell mana link nyer…

SETTLED
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tag From ~ DEE

1. 3 names in your Inbox cellphone?
~Hunny Bunny (hsbn)
~Mom HP
~Home

2. Your main ringtone?
~Everybody’s Changing by Keane

3. What u did at 12 last nite?
~mengemas umah sket2 supaya bgn pagi hati rasa senang…

4. Who was the last person u went out with? Where?
~Hsbn N Kids
~routine check up kt clinic

5. The color of the shirt you’re wearing? Now?
~Grey

6. The last thing u did?
~Lunch with family

7. 3 of your everyday favorite items?
~PC
~Hsbn nyer HP sbb lg best dr Ell punyer..saje nk menggodek smbil main games
~TV

8. The color of your bedroom?
~Brown N Cream

9. How much money in your wallet now?
~owh tidak! kene bg tau ke..?5 hinggit jer..:(

10. How’s life?
~Semakin baik dr hari ke hari..syukur.

11. Your favourite song?
~Sblm ni ada gak tag yg nk fav song ni,Ell letak Before Your Love by Kelly Clarkson, Unintended by Muse. Bnyak sbnrnya lagu2 yg Ell suka (see my playlist kt bawah), tp sekarang Ell tgh suka dengar lagu A Million Love Songs – Take That, n another one is from a Singapore local group… Angel of the night by The Lovehunters (sis Moralle, could u help me get the cd pls)

12. What will u do next weekend?
~Tak plan lg..

13. When was the last time you saw your mom?
~Petang semalm

14. Where is she now?
~Kat umah dier..Kat area sini gak.

15. When was the last time you talked to your parents?
~Smlm gi umah dierang

16. Who is the last person that texted u?
~Hsbn

17. Where did you have your dinner last night?
~As usual,kat umah jer..

18. The last surprise you got?
~Dpt hadiah loket dr hsbn masa wedding anniversary lps…sbb dier ckp konon2 tk nk bg apa2,last2 bg jugak…:)

19. Last thing you borrowed from your friends?
~Tak ada

20. Who is ur bf/gf or husband/wife?
~Aminul Rashid Arshad

21. What do you feel now?
~Biasa2 jer…

22. Wanna share with who?
~Hsbn n family

23. Who knows your secret?
~Hsbn

24. They keep your secret?
~Of coz la…kn darl..

25. Are you angry with someone?
~No..

26. What do you order at McD?
~Big Mac/Qtr Pounder/Apple pie n fries…

27. The last time you felt so sad?
~January lepas..My aunty meninggal dunia dn meninggalkan ank2nya seramai 6 org dn menjd yatim piatu..owhhhh sgt sedih dan pilu…huk huk😥

28. What is your wish for tomorrow?
~Harap2 hari esok lebih baik dr hari ini

29. Wish to tag……
~Semua kenalan baru dr 2bln kebelakangan..agak2 kalau terasa baru mengenali Ell tu, silalh buat yer…

SETTLED

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tag From~ CT RAHANI , NEEZAREEF & MZZNANA
1.Nama Timangan
~Elly
~Ell
~Mama
2.Anda seorang yang

~Tak bnyk cakap,sedikit garang dgn ank2 tp baik hati ,cool, simple dn yg lain2 kalau u’ols pandai menilai,boleh agak Ell seorg yg sprt apa melalui cara penulisan ,jawapan tags dn pemilihan lagu dlm blog Ell nih.🙂 Ell jugak boleh berubah2 mengikut keadaan org sekeliling..:)

3.Insan teristimewa dan kenapa?
~My hsbn sbb dia cinta pertama, yg mmbawa Ell ke kehidupan selesa sprt sekarang ni .Insya’allah yg trakhir juga..
~My parents sbb kalau tk de mereka,tk dpt Ell tengok dunia..(Trima Kasih Mak Abah…)
~My Kids sbb mereka pelengkap kehidupan Ell yg serba sederhana tp bahagia ni…
4.Lagu kesukaan sekarang
~Hot N cold by Katy Perry
5.Makann Kegemaran
~Nasi ayam
6.Warna kegemaran
~brown,red,orange…
7.Benda wajib ada dlm handbag
~Selalu Ell cakap Ell tk suka bawak handbag,tp kalau trdesak sgt kena ada handbag,mesti ada diapers,compact powder n perfume.Maklumlah,ada ank kecik kan..
8.Kali terakhir nangis,kenapa?
~sprt jawapan tag diatas..
9.Tag 6 rakan2 yg lain..
~Tak kiralah..siapa2 yg nak buat dipersilakan..

SETTLED

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lastly,nak ucap terima kasih utk kak Neeza sbb bg 2 award yg special nih.Kak neeza ni baru jer kenal dn bertukar2 link,tp dier baik hati nak bg award ni.Maceh kak Neeza..:)

Dan satu lg award dr kak Gieyana.baaaru sgt kenal dlm blog nih.Minggu lepas rasanya..TQ akak.

Ada diantara u’ols yg lum menerima award ni,pls….amik ! Ell bg dgn seikhlasnya…Terima Kasih sekali lg kak Neeza dn kak Gie.Akak mmg baik hati …Harap2 nnt kita boleh brtambah mesra ya..

*sprt biasa,Ell simpan elok2 semua awards n gifts kat SINI

Comments
  1. neezareef says:

    ell..mekaseh jwb tag..dah sudi tepek award…
    btl tu..semoga semakin msra dlm dunia maya..mane tau 1 hr nnti leh bejumpa lak..

    about 1st tag tuh..akak dah buat dah..nnti akak korek link sbg bukti!

  2. e_ja says:

    akak sbnrnya x nmpak entry ni ell..nape ehh??..dakwat invi ke ell??..ke mata akak tambah rabun nih??..ishh..ishh..ishh..hahahaha..

  3. Dee says:

    mekasih sudi buat tag dee..ni namanyer tag beratur..kehkehkeh..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    neezareef>
    terima kasih buat akak gak eh..

    ok kak.Ell dh tengok tag tu..kiranya kita ni gambar berzaman tk tukar2 eh kak..:)

    e-ja>
    yelah…sajer nk ngelat eh.buat2 tk nmpk.

    Dee>
    sama2..trima kasih utk dee jugak sbb bg ell tag nih.ada jugak org lain yg nk amik tau pasal ell.rasa dihargai jugak la…asal bkn bizibodi kan…:)

  5. *ayu* says:

    cayalah ell! ayu pun byk lagi hutang ni..

    p/s: sis, insyaAllah i’ll b in pontian tp kejap sgt2 sabtu nih.. (esok ler tu) i’ll buzz u nnt yer.. manalah tau ada rezeki kita…

  6. ARIFFDA says:

    ell..berterabur biji mata…byk nye tag yg ell buat..kuikuikui

  7. ~ Lady ell ~ says:

    ayu>
    sis,ell mmg rajin buat2 tag ni..:)

    okey,jgn lupa ring2 me.tp inform awal2 sis sbb hsbn ell kena set masa krja die..

    can't wait 2 see u sis..:)

    ariffda>
    oit! brterabur ke biji mata..kutip2.nnt susah pulak ko nk buat tag ni kalau tak de biji mata..:D

  8. rasp says:

    sis, rajin tul buat tag and congrats on ur awards TAPI ada penambahan awards for u..singgah kat blog i iye, tqn😀

  9. ~ Lady ell ~ says:

    tqsm sis…saaayang kt u like my sista.muah muah..nnt ell update ya..:)

  10. @t00neY r00neY® says:

    ahaks..
    asben die simpan rahsia die..

    miss u ell!!aku nk wat ler!!

  11. eya says:

    Salam ell,sy da private blog.
    kalo ell sudi,tgglkan emel add ell ke
    eyya125@gmail.com ye. daaaaa

  12. ~ Lady ell ~ says:

    atooney rooney>
    ye lah…abis,org laen tak leh caya…

    miss u too lah..sila lh buat..:)

    eya>
    ok.nnt ell email ya..tq.patutlh tk dpt masuk blog eya..

  13. Yan says:

    ermm yg fes dah wat… tak caya… leh tgk kat blog yan.. labels ‘tag apa saje’ konfem ade…

    no. 2nye tag… soon yan akan buat.

  14. ~ Lady ell ~ says:

    yan>
    ok,ell dh tengok n puas hati..:)

    jgn lupa amik awrdnya ya…

  15. zeti says:

    bestnye da setel suma utang2.. utang zt byk lg.. ada dlm draft tu.. bila la agknye nk buat ni..

  16. ~ Lady ell ~ says:

    zeti>
    alah zeti..org faham zeti bz..:)zeti amik jugak award ni eh..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s