Tak ku sangka…

Posted: 06/04/2009 in awards, yoyooh.com

Monday,April 6,2009

Ell agak ketinggalan utk update pasal perkara nih (sorry).Ell tengok semua blog yg trcalon dh buat entry khas nih.Ell ingat nak tunggu logo baru dr yoyooh.com.memandangkan semua blog dh update,Ell pn tk nak ketinggalan serta menyokong award nih yang penganjurannya diadakan utk pertama kali.Syabas buat team yoyooh.com .
Last Nov 2008 blog ‘Life Of Lady ell’ tersenrai utk menyertai satu anugerah di yoyooh.com.sepanjang 5 bulan proses pengundian,kini tiba masa utk senarai nama terakhir sblm majlis penganugerahan.So,u’ols..ell nak ucap trima kasih sesangat sbb ada jugak yg mengundi blog ell sehingga sampai ke tahap ni. :*
~ WORDS FROM YOYOOH.COM ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OUR YOYOOH.COM BLOGGER AWARDS NOMINEES
Adalah dengan ini kami umumkan 10 kategori dan blog-blog yang yang tercalon dalam setiap kategori. Pengundian dan pemilihan dari ahli Yoyooh.com yang berdaftar akan dibuat secara online bermula pada 8hb April sehingga 29hb April 2009.
Yoyooh juga akan turut mengadakan lima anugerah khas untuk penghargaan kepada blog-blog yang dirasakan terbaik oleh pihak pengurusan laman web yoyooh.com
Tahniah Yoyooh.com kepada yang tercalon.
Nota : Ikon-Ikon pencalonan yang baru untuk diletakkan pada blog masing-masing akan disediakan selewat-lewatnya pada 8hb April 2009.

Calon-calon

1. Blog Diari Wanita Terbaik

2. Blog Diari Lelaki Terbaik

3. Blog Infomasi/Edutorial Terbaik

4. Blog Lifestyle Lelaki Terbaik

5. Blog Lifestyle Wanita Terbaik

6. Blog Penulisan kreatif Terbaik

7. Blog Ulasan Filem Terbaik

8. Blog Layout Paling Kreatif

9. Blog Remaja Terbaik [bawah 21 tahun]

10. Anugerah Utama – Blog Terbaik
[ berdasarkan undian panel pemilihan & pemilihan juri khas yoyooh.com]
Ada beberapa lagi Augerah Khas Yoyooh.com Blogger Awards……..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok,itu adalah senarai calon2 terakhir yang berjaya ke peringkat akhir.Secara jujurnya..Ell tidaklh mengharapkan apa2.Ell buat blog ni pn sekadar suka2, mengisi masa lapang disamping utk menambah kenalan.Dah sampai ke final stage ni rasa tergamam sgt sebab senarai calon yg trpilih semuanya hebat2.
Ell nak ucap terima kasih pada sis Ayu sebenarnya krn dia yg mencadangkan blog ‘sweet life of lady ell’ (ketika itu) kpd yoyooh.com utk brsama sertai award nih.thank you so much sis.Ell hargai sesangat.
*more info go to http://yoyooh.com
Comments
  1. zeti says:

    thniah ell sbb tsenarai dlm shortlist.. hope blog ell mnang, insya allah😉

  2. cik wanie says:

    wanie doakan agar akak berjaya,insya-ALLAH,amin

  3. rasp says:

    smoga berjaya sis..congrats coz dicalon🙂 u deserve it!

  4. Dee says:

    wah..x sangka ye..u one of the nominees…lawan redmummy tuh..anyway, congrats..sbb smpi ke tahap ini..wishing u all the best..

  5. Moralle says:

    wah congrats congrats sis🙂

  6. Signorina Syima says:

    wah… glemer nyer akak…

  7. hazlin says:

    Salam Ell,congrats tersenarai top 6. Hope ell menang. akak pasti vote for u.u deserve it adik!akak tengok blog ell ni banyak pembaharuan dan mesra “blogger”congratulations!

  8. *ayu* says:

    u deserve it ell! *hugs*

  9. Joyah Sempoi says:

    congrats and good luck….wish u all the best…kalau menang,leh blanja makan…huhuhu…

  10. Izan says:

    tahniah2… semoga ell lebih bermerlang dalam dunia blogging ni. izan masih mentah dan banyak lg perlu belajar =)

  11. iena hamdi says:

    wah.. tahniah dear

  12. @t00neY r00neY® says:

    yeayy…all the best ell!!

  13. ~ Lady ell ~ says:

    zeti>trima kasih zeti.haha mimpi disiang hari je ler..kalau ell menang..:)wanie>trima kasih wanie.berjaya sampai ke tahap ni pn dh ok.akak tk mengharap dik…gud luck to u too darling.*hugs*rasp>tq sis..selayaknya ke..?(masih dlm kekliruan)*smooochh n hugs*

  14. ~ Lady ell ~ says:

    dee>itu lah dee…mmg tk sangka.mmg blog yg lain tu hebat2.so,mmg tk de harapan lh dee kan.tp bangga jugak sampai trcalon 6 ke final stage nih.:)Moralle>tq,tq,tq…*hugs*signorina syima>glamer?hahaha tak tau mcm mana boleh trjebak dlm dunia glamer nih.😛😀

  15. ~ Lady ell ~ says:

    hazlin>tq akak…pasti menang..?tidaklh,tinggi sgt harapannya tu..derang lg hebat tau kak.trima kasih kalau akak nk vote..tp malangnya undian dh ditutup.skrng ni kerja2 juri yg trpilih jer..:(eh,camni mesra blogger eh..ayu>same goes to u sis..*smooch n hugs*🙂joyah sempoi>tq3.blanjer eh,boleh, insya'allah bila joyah balik malaysia eh.tp rasanya selamt duit ell nih..:D

  16. ~ Lady ell ~ says:

    Izan>trima kasih izan..insya'allah boleh cemerlang..:)Ell pn masih mentah aper..setahun menapak dlm dunia blogging ni pn belum lg.iena hamdi>trima kasih bnyk2 kak iena..:)atooney rooney>yeay…tq beb.

  17. ct rahani says:

    tahniah ye kak.. semoga berjaya..

  18. z a z a a f f e n d i says:

    wahhh…tahniah..hehe..

  19. ~ Lady ell ~ says:

    ct rahani>zazaaffendi>maceh maceh..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s