Tag~Husband

Posted: 02/04/2009 in blogger, tag

Wednesday,April 1,2009

Tag From: ZaZa Affendi
Memang tak leh lupa tag ni mesti buat, tmbahn lg ada unsur2 paksaan disitu…haha (gurau je Za..) Yelah, dh Za kata mesti buat, akak buat. Pentinglh katakan. Tk pe, asal tk melanggar tatasusila ye..

~About Husband~

1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen? ~Tk tentu,mcm2 dia leh lyn. For exp:-Disc chnl,Nat Geo,Talk&Reality shows,sports etc.

2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad? ~salad telur(melayu style) ngan kuah salad kacang(sama sekali tdk sama ngan kuah rojak).kdg2 tu ell buat yg coleslaw cam kfc tu..guna ‘thousand island’ or mayo. Dia suka. Sbnrnya kita org ni jarang mkn luar..sskali tu ada la.

3. What’s one food he doesn’t like? ~Ulam Jering kot..?

4. You go out to eat and have a drink. What does he order? ~Air soya & mee goreng basah pedas/nasi ayam.

5. Where did he go to high school? ~SSP (Sek.Sri Perhentian,Pontian)

6. What size shoe does he wear? ~7-8

7. If he was to collect anything, what would it be? ~Cups & Medals. rujuk sini

8. What is his favorite type of sandwich? ~Tuna sandwich

9. What would this person eat every day if he could? ~Nasi Goreng kampung pedas (homemade, by me of coz)

10. What is his favorite cereal? ~Cereal utk ank2 dia jer..tu pn kdg2. Tp kalau nk, dia suka honey corn flakes..mkn camtu je.

11. What would he never wear? ~High heels n Caps

12. What is his favorite sports team? ~MBJ (his own badminton team)

13. Who did he vote for?~🙂

14. Who is his best friend? ~Jamal (someone that he knows back then frm primary school)

15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do? ~Spend most of the time on PC..yeah right😛 sbb dier pn ada kuasa mutlak dgn PC ni. Bagus la dia tk suka ekk..kalau tk nnt lekat lak Ell n hbis tk buat keje2 rumahtangga.:P

16. What is his heritage? ~Melayu Bugis, Johor.

17. What is his favourite colour? ~Brown n black…but anything goes.

18. What is his habit? ~Asyik download movies.(tk habis2)sehari smpai 5-6 citer (kat M Commet & AhaShare, guna BitComet). Then yg dia suka, simpan kt ext hd. Kalau tk de mende, itulh dibuatnya. Sehari suntuk boleh tahan dia duk depan PC. Kekadang tu smpai trtido dpn PC. Giler movie…

19. Lastly, do you think he will read this? ~Abs.

20. Tag other people ~ Tak nak pilih kasih..sebab semua nya Ell kasih:P sila lh buat yer…Yang ada suami sajer ..yg tk de, nak buat mende kan..

Comments
  1. eya says:

    laki kite pon sukak donlod muvi,skang lebeh 20 muvi dia da donlod..sggp beli HDD lg nk letak koleksi muvi curik tuh.

  2. cHeRyNa PiReS says:

    waaaaa..bagus la elle…sume tau…mesti die berbangge kan!:D

  3. Signorina Syima says:

    nasib baik… sy tak ada somi…

  4. ~ Lady ell ~ says:

    eya>adoi eya..perkataan 'curik' tu tk agak2..hahaha.slow sket cakap..kang owang dengar.:Dcheryna pires>sha,buat ni pn dipantau oleh die..tu yg tau sume bende tu..:Psignorina syima>suka ko ekk..

  5. Yan says:

    aiyooo jadi saya termasukla ni eh.. ekekekeke..nanti saya buat yerr..

  6. rasp says:

    alamak sis, i leh sorok tak somi i tu so i tak yah buat ngehehehe..nanti i buat k sis🙂

  7. ~ Lady ell ~ says:

    yan>ada suami kan…sila lh yer..:)rasp>hah,nk ngelat eh.nk sorok mana somi sis tu…nnt ketahuan gak…(1 day mayb).sis,kalau rasa ok nk buat, buat eh.ell tk paksa.cuma suruh jer..:)

  8. Dee says:

    i pun nk sorok somi..hahaha…tp byk yg i x tau..xnaklah buat..malu seh..kantoi x tau hal luar dlm somi..huhuhu..

  9. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>ni lg sorang nk sorok somi.jgn la cam tu…mari lh kita brkenal2 an.lebih rapat lebih mesra..tk gitu?agak2 jer.:)owh,tp tk mo paksa lh.kalau nk buat dgn rela hati ya dee.:)

  10. z a z a a f f e n d i says:

    encem ceben akk..ekekehaha jgn mare haa..puji ceben akk =p

  11. z a z a a f f e n d i says:

    ehem.. pakse sebab nak tgk sejauh mane kenal ceben tau.. ekekeke.. tp mmg akk berjaye menjawab.. tahniah.. ececece…

  12. Mommy Lily says:

    sangat memamahami suaminya itu lah dia isteri mithali =)

  13. rasp says:

    sis, tag u i dah settle kan *wink wink*

  14. @t00neY r00neY® says:

    ye ye..aku nk watheheheh

  15. ~ Lady ell ~ says:

    mommy lily>hi mommy lily.slmt dtg ke blog ladyell.trima kasih.isteri mithali?boleh la sket2..hahaharasp>dh siap.amboi,cepat nyer…thnk u.smooch*atooney rooney>eh,ko nk buat?ko dh diijab qabul kn ngan Ally Iskandar tu ke…tk tau pulak aku.nape tk bg tau..:P

  16. ~ Lady ell ~ says:

    ZAZA AFFENDI>alahai ZA…mohon maaf bebanyak.mcm mana akak boleh tr'skip' nk balas komen Za ni…malu akak.patut lh mcm tk ingat apa komen Za yg akak balas ekk.sori3..-kalau hsbn akak baca za puji dier..kompem kembang kuncup dier..ahaks-akak brjaya eh…maceh..:)kalau tk kenal laki akak dh 9thn ni mmg tk patut ler akak ni..;)

  17. pu3shidah says:

    salam..hi sis….salam perkenalan dr shidah..1st time dtg cnie..so blh kite change link ?http://pu3shidah.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s