~Me Handbag~

Posted: 13/03/2009 in blogger, tag

Friday,March 13,2009

Salam mesra u’ols…adei,tensi betul 2-3 hari Ell tk dpt jengah n komen blog u’ols..sori eh u’ols..sila salahkan my hsbn yg asyik duk buat kerja n menguasai PC sepanjang 3 hari ni. hahaha sori dear..😉

Okeh dah2..Ell nk lunaskan hutang TAG yg Dee kasi nih.ell mmg suka buat mende2 tag ni, bleh dikatakn sbg tanda pnghrgaan..hiks* n yg penting ell menghargai persahabatan ikhlas yg cuba u’ols tunjukkan dgn tags .itu maknanya u’ols nk tau lebih lg tentang Ell n nk mengeratkan siraturrahim…Tak gitu..

Tag kali ni simple je..pasal ‘HANDBAG’

coach handbag

Dh banyk Ell citer tntng Ell ni tk suka pakai handbag dlm n3 yg lepas2 trmasuk dlm menjawab tags..sebabnya Ell phobia lepas kes ragut dr motor sampai trjatuh dgn luka yg teruk n hand bag ell trtinggal dlm public toilet pastu hilang, dlm satu mall kt JB.benda2 tu semua buatkn Ell serik nk bawak handbag.. tp masih ada handbag juga.

Gambar atas tu,my SIL belikan MIL dr US last year.MIL pakai kejap je..then kasi kat Ell.Apalagi,sekarang Ell lh yg punya…Handbag tu brperanan juga sbg diaper bag ya u’ols…maklumlah,ada baby kecik ni kan.Phm2 je lah,kalu mcm diaper bag tu,harus ada diapers,botol air/susu n baju sepersalinan utk baby kan..so,ell tk lh mensnap2 isi dlm bag tu..Itupn kalau jln2 ke mana2 tk de nya Ell bawak turun bag ni..Ell lebih suka brlenggang kangkung…lebih selesa🙂

liz claiborne purse

Antara lain yg Ell sumbat jugak dlm bag is my purse.woaho,dlm purse ni tk de apa2 sgt..cuma yg penting is my identity card n my kids card..cash? adalh dlm 30-40hinggit..itupn just in case..Ell ni kn fully sponsored by MR AMINUL…kalau tk de purse ni pn tk pe…:P

Handphone kekadang je simpan dlm handbag…sbb Ell lebih suka masuk dlm pocket seluar.Gambar phone Ell tk amik .Alah,phone Ell biasa2 aja..tk delh camera tu semua.asal boleh buat panggilan keluar masuk n sms,dh cukup pd Ell.itupn baru last year Ell guna handphone nih,kalu tidak…haram.Ell rasa duk kt umah tk perlu guna handphone kan..sbb org2 yg nk cntct Ell boleh terus dial no phone rmh atau phone no hsbn Ell (kira mcm share phone la..),tp semenjak dh jadi blogger ni.Ell rasa handphone ni mcm satu keperluan supaya boleh kawan2 terus brcakap ngan Ell.

See,Ell mmg simple kan…

Oh ya,kene tag orang lain ekk..erm,sesiapa lah yg baik hati…:)

Comments
  1. Dee says:

    wah..cantik beg ye..mmglah kalo dh kawin tulah isinya..diapers..kehkehkeh..thx sudi buat tag ni..

  2. ARIFFDA says:

    ell…aku penin la nk baca n3..nanti aku komen lagi ek..heheh

  3. rasp says:

    mmg sempoi tul ell nie…i lum gak buat lagi..dolu2 sempat, ntah naper nowadays tak sempat …. errmmmm

  4. Moralle says:

    simple but classsss sis🙂

  5. ♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ says:

    huhu…me pun penah dpt tag ni…tp xbuat…no idea lorh…hiks…yeah..simple itu indah…hehe…;p

  6. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>kalau tidak,tk merasa jugak…n diapers tu harus ada…:Dariffda>hey,tak pe..bawak2 berehat.amik ubat tau.rasp>sis,u kan carier women,tk yah bg alasan pn org dh tau apa sebabnya..moralle>class ke sis…?biasa jer..mistaken identity>gurl,kamu buatlh tag ni yer..tk kn tk de idea..kamu snap je gambr h/bag kamu n isi dlmnya…

  7. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>career*🙂

  8. *ayu* says:

    simple & cantik la ur hndbag sis…")

  9. UmmiRosma says:

    Betul tu..bila dah ada anak2..beg pun nak yg besar-besar je…so muat semua baby thingies…

  10. ~ Lady ell ~ says:

    ayu>maceh…:Pwindu nya sama u sis…:*UmmiRosma>Hehehe..Ummi pn faham kan..

  11. yan says:

    haha.. kite tak komen pasal beg..tp kite nak komen pasal pc..samola ngan den..hubby den pun konker pc.. bukan takat 2-3 ari tp berhari2..selalu nak kene kecek sejam dua ngan dia tuk jengah blog.. nyampas!!

  12. ~ Lady ell ~ says:

    yan>hahaha..redho je la…dh itu je yg ada…:)

  13. You could do this yourself. Just undo the stitching that holds the lining in place, and take it out of the bag. Then make yourself a pattern using the old lining as the template.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s