berehat seketika bersama~TIG TAG

Posted: 13/02/2009 in blogger, friends, tag

Friday,February 13,2009

Harini break jap citer pasal Pontian eh.Ada sket ‘TAG’ break.:) lama dh hutang tag nih.Bila tringat cpt2 langsaikan..tak baik hutang lama2 kn..
“Na, ko mmg sayang kn aku kn.. tu sbb ko bg tag ni kt aku..tag tu kn tandanya kasih sayang..makin bnyk bg tag,makin bertambah syang kn na…hahaha.
(sila muntah kalau nak)
u’ols tengok la apa jenis tag yg Mrs Zac aka Mzznana ni bagi..
Use ur mouse to write::
1. name or username
2. left handed or right handed
3. fav letter to write
4. least words to write

5. buat exercise nih ” The quick green alien jumps over the lazy blue turtle “

6.Tag 6 other people

Okeh! selesai sudah.
Ada sesape yg nk meluahkn kasih sayng dgn tag?marilah ..silakn..:P
(jwpn tk ikhlas)
sekian utk kali ini brsambung dilain n3 dgn paparan yg lebih menarik tentang KENALI PONTIAN ~PART 3 (sila baca ala2 pembaca MAJALAH 3) wink**

Comments
  1. Dee says:

    rajin buat tag..dee ada utang ngan ell kan..nti dee cuba buat..sorry lmbt..

  2. Signorina Syima says:

    berapa lama akak buat menatang tag ni?? tgk macam gigih je tulisan tu…

  3. Rui says:

    alamak, terasa laa simpan tag cik elly lama2, he he.. ;pwahh, internet out untuk beberapa hari, tengok2 cik elly banyak post entry pasal pontian pulak, he he.. menarik2..😉

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>no hal la..kalau ada masa buat la..tp ell tk paksa sebenornye..signorina syima>makan hari gak la syima…tobat buat tag nih.Rui>hei,take ur time..kalau ada masa buat ok.saje je nk share pasal tempat trchenta cik elly ni..menarik? tq..

  5. reena says:

    haha… nnti kite bg tag plak… yek… yang…. p/s: kaseh syg nih tau….ahaks

  6. cHeRyNa PiReS says:

    nieh pakai ape nieh ell? macam tak reti sha nak wat nieh…tp menarik!

  7. e_ja says:

    ell,bila lah agknya musim tag nk berakhir kan??..x larat dah..huhuhu..

  8. ~ Lady ell ~ says:

    reena>alamak,awalnya dpt notice..:)cheryna pires>sha,kene carik kaler background dulu,pastu edit n tulis lh guna mouse tu.nk buat?sila lh yer…e_ja>itu lh die kak…tk habis2 kn..letih dh.tp rasanya selagi kita brgelar 'blogger',selagi tu ada… je tag utk kita kak..tk caya tengok je lah…lps ni tah2 apa2 lh lg tag. pasrah je la…:(

  9. ~ Nana ~ says:

    tahniah….anda telah berjaya…hehehebonarnye ell..aq pun dah terlupa yang ko ada utang….tp xpe…aq terharu gak..sekurangnye aq tau u luv me…*bluweeek*….

  10. @t00neY r00neY® says:

    tau ko tag menyeksakan..kekeke

  11. ~ Lady ell ~ says:

    ~Nana~>cait!kalau tau aku malas buat tag ni aih.buek ponat den yo..@tooney rooney>tau,aku mmg dh tau dh..tp demi menjaga hati kengkawan..turut kn je..:)(owh,ini jawapan ikhlas okeh)

  12. Redbloodsnow says:

    kak ell..tag neh kan..lame giler kite x buat taw..huhuhup/s: nice blog, ailikeee!!!

  13. ~ Lady ell ~ says:

    redbloodsnow>hehehe..si penge'TAG' tk tuntut ke…?hey,tq ya..u hv nice blog 2..

  14. singamaraja says:

    Auuum!Salam kenal aja kak,Bayi itu comel sekali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s