Holla Amigos!!

Posted: 07/01/2009 in BIL, wedding

Wednesday,7 January,2009

Hello n hye u’ols..hey! i’m back!!

Pheww..lamanye Ell tenggelam dgn blog nih.naik brlumut dh nih…haish, Sekarang Ell dh timbul n Ell nk polish hari2 ngan stori mori smpai brkilat ,barulh u’ols sudi brtandang ke blog Ell ni kn…don’t be khuatir,Ell dh sental semua lumut n karatz yg melekat nih…
1st of all,Ell nk ucap brbanyk2 trima kaseh pd u’ols yg wish happy new year kt Ell..hope u’ol guys dpt mencapai impian n hajat yg trtangguh 2008 pd thn 2009 ni..n apa2 lg lh cita2 u’ols tuh…:D
Nmpknya Ell agak keciciran ekk.Dh seminggu kite menyambut thn baru, ni lh n3 Ell yg prtama..hahaha..Tk pe, akn ku qadak semua story…. Walau kepenatan dek krn BIL weddings ni,Ell gagahkn jugak mengupdate blog utk hari nih.
Alhamdulillah semua brjln dgn lancar dr awal sampai akhir majlis…rumah pn masih brkecah lg dgn bende2 yg remeh temeh ni…oklh tu,yg besar2 semua dh settled yg kecik2 ni boleh buat pelan2…pengantin pn bnyk menolong…:D n sekarang dh selamat pn gi ‘honeymoon’…

Inilh die pengantinnye yg dh dirasmikn..Azam n Shamsiah,
seronok kawen..? oopss soklan apa nih.hahaha
tk pe,u all open kn..

Psstt,…cepat2 buat bb.hiks*

Tata n take care to both of you….

Okeh alls…Ell pn nk uruskn mkn pakai ank2 ,pegi balik sekolah…n yg penting sekali urusan ngan my laling hsbn la …apa2 pn family yg utama kn u’ols..Ada masa free, Ell update cite lg.cite nikah kawen,cite prsiapn kenduri kawen n yg paling Ell exited nk update is pasal resepi telur pindang Johor.so u’ols,rajin2 lh jengah blog Ell ni ekk.See ya…

Comments
  1. rasp says:

    holla sis… eh u hilangkan lumut guna sabun aper ek *ihiks*sis, aritu kan u sms i tau..tapi i tak balas coz i tak notis ada sms smpai the next day tu…leh gitu..so i dah termalu nak reply..neway, glad the wedding ceremony went well…tak sabor nak dengar story mory…

  2. ct rahani says:

    k.ell.. sori x dapat dtg wedding bil akak..😀pas nie jgn biarkan blog akak nie berkarat lg.. penatkan nk sental.. ekekeke..btw.. salam tahun baru 2009 k..semoga akak sekeluarga sentiasa dalam rahmat-Nya.. Amin..

  3. @t00neY r00neY® says:

    ell..muke BIL ell sebijik cam abg die..kekeke.

  4. ~ lady ell ~ says:

    rasp>hehehe ell guna peluntur murahan je…malu nk ckp..:Palah sis nih.. malu2 miaow plak.tk pe lh…ell ok apa..no problem la..ct rahani>tu ler..dekat pn tk nk dtg..majuk tau..hahaha yo lh tu..selmat tahun baru utk ct sefamily gak ekk..@t00neY r00neY>erk..abg die yg mana ekk..(purak2 tanya)ha'ah ko,ade ke org ckp d'ol tu twin…heran aku..mane de same nyer..hensem lg laki aku…hahaha (pecah perut aku)

  5. e_ja says:

    hi ell..welcome back ell..hmm dh habis vakum sawang2 ke blum?..hehehe..xpe ell klau karat tu kan pasni leh spray je dgn anti rust..hehehehe..

  6. reena says:

    wah… taun baru cine nih kite balik johor… nyam…nyam nak mkn beriani gam…telo pindang… acar buah… dapnyeee…..

  7. zeti says:

    rndu btul nk dgr story dr ell tau😉 btw, comey btul pasangan pngntin tu🙂 yg pnting, aryan pun makin comey gak.. geram zt tgk🙂

  8. Nad Eusoff says:

    chomeynye anakmu itu…

  9. shafa says:

    ell…aryan cam dh susut skit ek berat die….sbb dh aktif kot…sama cam hafsya…dh susut…tp aryan nyer bum bum still menang lg…nampaknyer hafsya aku kene antar gym bg badan ketak2 blk…hehehehhehe

  10. ~ lady ell ~ says:

    e-ja>hikhik..owh..anti rust ekk.ok nnt ell guna..:)reena>a'ha..kene wat kenduri sambut reena balik johor nih..;Pzeti>alahai..ye ke rindu.malu ell tau.ada gak yg rindu nk dengar celoteh ell ni ekk.nad eusoff>ko ni dik…asyik memuji dak aryan tu je…mak die ni tk nk puji ke..ekekeshafa>biasalh fa..budak2 ni kecik2 mmg fontel..dh besor elok le slim sket.kalau dak jantan tu yg penting tough..:)ko nk antar hafsya gi gym…hehehe kompius aku,apa yg die leh buat?ko jgn dera die plak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s