~Tag~Pengantin Millenium..

Posted: 20/12/2008 in blogger, tag

Saturday, 20 Dec, 2008

Adoiyaii..mcm2 tag dh skrng nih.ade je yg nk mengorek rahsia org..sapelh..yg mencipta tag2 ni ekk.

Mzznana,nk sgt tengok gambar kawen ell kn…nah,hamik nih.(mcm tk ikhlas jek..)

Pengantin remaja….

Rules :-
1. sila tepek gamba kawin sendiri bukan gamba yg korang google!
2. tarikh korang kawin
3. tag lar sape2 yg korang suke

Nikah: 3rd Sept,2000(alaf baru babe)time tu umo tk masuk lg 20thn..ya, so early..tp dh jodoh kn.lg pn b4 dat kami dh brkawan hmpir 6 thn since ell form 2.kiranya mmg jodoh kami panjang…
Majlis bersanding perempuan & lelaki pd hari yg sama…(rumah dekat tk smpai 300m)
rushing giler time tu…pg kul 9 akad nikah,kul 12tengahhari sblh pompuan (kt dewan)…dh mkn2 sume terus gi belah lelaki plak lebih kurang kul 2ptg… huh! penat tk penat jadi raja sehari…Tp penat sekali je..U’ols penah wat keje cam tu..?paling tidak pn bagi masa sehari or seminggu kn nk pegi belah lelaki plak…haha mmg keje gile..tuler…nk sgt kawen..tk kawen rugi woooo…*hiks*
Merata dh Ell tengok org buat tag nih.so,sesape yg ada hati nk buat tu…silalah yer…..malas ah Ell nk tetapkn nama sensorang.:)
*Settle dh hutang ngan nana,phew…lega…
Comments
  1. emilia azman says:

    aiseyy… Ell, gamba kawin oldskool lagi.. kalau tak mau tepek high res punya photo ek.. hihi..

    tu nape series sgt muka tu Ell??

  2. zeti says:

    fullamak ell.. cun nye masa dia kawen😉 mmg pengantin remaja kan time tu.. hubby ell mcm pierre andre ckit, eh.. cam rusdi ramli pun ada🙂 ehehe.. pape pun mmg vogue la ell masa ni🙂

  3. @t00neY r00neY® says:

    ell…hihi.org duu2 mmg sepese jer gayenye

  4. Mummy Cool says:

    ishh muka ell masam je.. cam kena kawin paksa je…heheheheeheh.. mummy gurau je…

  5. dZana says:

    dtg tgok pic perantin.. hehehe.. anak2 lagik suka tgok pic ni kan ell..

  6. rasp says:

    bila tgk pics ni mesti terkenang je hari ‘spesial’ tu *ihiks* lawo lah u sis, tapi y sewious je tu..

  7. ladyell says:

    amilia azman>
    biasalh..tk kn nk tunjuk muke huduh..hahaha

    tu bkn serious ami,tu kepenatan..seingat ell time tu mlm tido lewat..

    zeti>
    dh3…jgn nk puji2an..nnt riak plak..hehe.tp malu i u…

    atooney rooney>
    dh mcm rood runner nick name ko nih.hiks*hah! nk mengate ler tu..org dolu sepesen…

    mummycool>
    owh mummy,ell tk dipaksa.sesungguh nya dgn rela..tu muke camtu sbb nantokss.sebenarnye senyum,cuma tk pasan..:)

    dzana>
    ank2..?derang tu tk habis2 berangan nk jd cam princess..mak derang nih tk cukup lg cam princess..;P

    rasp>
    alah2 ikhlas ke..maceh…haha semua org tegur y serius ekk.itu keletihan + mengantuk la sis…ada senyum..tp kt pic tk pasan..betul…

  8. ARIFFDA says:

    zaman melanium mmg kenduri kawin suka rushing2..aku pernah jadi peneman pengantin perempuan..wakaka, dulu2 1st night pengatin pd hari ke2 tapi time aku kawin..1st night is 1st night la…hahaha

  9. ct rahani says:

    pengantin remaja yg comel.. ekslusif gitu gambonya.. hehehe..

  10. ladyell says:

    ariffda>
    tu le..time kalu rasa dh cukup umo,semua nk rebut alaf baru..kenangan le katanye..oops sib baik cite mlm pertama nih bertapis sket..:)

    ct rahani>
    awww..malu i u…maceh..

  11. Izan says:

    patutla awet muda… kawen muda rupanya… sweet la u guys. semoga berbahagia hingga akhir hayat

  12. reena says:

    comelnye gambo kawen dolu2… *ahaks*.. smoga kekal cun, kekal hepi, kekal bahagia… dari dulu sampailah bile2 yek yang… aminnn…

  13. *ayu* says:

    lain nya muka ell…
    huhuhuhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s