Masih Disini~

Posted: 11/12/2008 in hari raya
Salam u’ols..sori ye kalau ada yg masuk sini trkene virus selsema dek krn habuk dn sawang yg dh tebal nih.Hari ni Ell dh kemas n bersihkn…;)So,dijamin tiada sebarang jangkitan kuman….*hiks*
Nk cite pasal raya aritu mmg tk best lh..coz satu gmbr pn Ell tk ambik.Tp kn u’ols,hari sebelum smpailh hari raya tu hujan lebat yg amat sgt..syukur tk banjir…n mmg nk buat apa2 pn rasa tk siyokk ah..
Pasal Qurban tu pd 2nd raya sbnrnya hubby kazen (our neighbour) yg buat..ingatkn nk srhlh hubby amik gambar d’ols melapah daging qurban tu..rupanya tukang sembelih lembu qurban tu dh siap2 kemaskn n pack sekilo stp satu.Jadi apa yg dikerjakn..dh tk de yg mengujakn….but thnx to pakcik yg mengerjakn lembu sekor tu yg beratnya 138kg.dia pn trsilap menumbangkn lembu khabarnye…trkorbanlh sekor lembu yg besar dr yg hubby kazen mintak tu…tp pakcik tu mmg baik hati…die ikhlas sedekah katanya..Alhamdulillah..
For da kenduri Ell tk tolong apa pn..coz rasa bdn mcm kurang sihat..so,duk umah je..kt umah apa yg Ell buat? Ni lh die,layan si Aryan ni ha…
Kemain suka lagi die…
Tgk tiwi rupanya…tp sempat gak toleh blkng pose ..:)
Kalau ada yg tk menyenangkn mata tu,harap buat tk nmpk je lh ekk…coz tu mmg ruang main da kidz yg Ell bagi die nama ‘da toyz lab’ so, mmg messy lh ye..Sbhgn rumah loteng yg diguna utk ruang brmain…time nih kt pc, niece n nephew tgh surf tenet so,Ell tk dpt nk mengadap n menjengah blogs u’ols.
Wow! smlm subuh Ell rasa ok n pastu sambung tido bngn pagi kul 9 rasa cergas mcm semua benda nk buat n bagi tau kt semua org Ell dh sihat walafiat….Hari pn cerah n rasa mcm mood pn ok n semua benda Ell buat sgt memberangsangkn..tp still tk dpt nk bloghop.Sori u’ols…bg chance pd ank2 sedare ni ekk.
*Brjaya gak mempengaruhi niece bikin satu blog…haha.
*Wiken ni da 2 sibling nih dh nk balik Shah Alam naik bas…coz da parent n other 3 siblings dh pergi ke Kuantan meninggalkn mereka…hukhuk…tp sbnrnya they all yg tk nk ikut..nk stay kt kg…boleh kita buli melakukan keje2 ekk…hahaha (ketawa jahat….) gurau je…
Comments
  1. rasp says:

    syukur u dah sihat! tomei tul aryan nie, gewam i tgk tau…ala sis i pun masa raya tu tak byk take pics..ke-bz-an skit…asalkan ada update, ok aaaa😀

  2. cHeRyNa PiReS says:

    nice to c u ell! lame tak jupe ell..take care…semoga sihat selalu ek!:Dbtw…suke tgk model posting ell arinieh:D* blogger mmg ade virus..suke pengaruh org buat blog gak:P

  3. @tune® says:

    wah..ade mende nk dibli…syiok!

  4. Mummy Cool says:

    aryan makin comel lah ell… dan yang paling best aryan dah pandai posing… amboii sape lah yang ngajar tu kan.. hehehe

  5. ct lavender says:

    akak.. encem ar aryan tue.. pandai lak posing tue.. hehehe..

  6. *ayu* says:

    alahai.. encem nya aryan… geram!glad u dh sihat sis..take care tau..

  7. ~Eila @ Along~ says:

    ell..tukar umah rupanya..cantik..nyaman je…neway..aryan tu gebunye..hiks..geram…

  8. ladyell says:

    rasp>ha'ah sis…kecik2 mmg gewam..dh besor lg lh gerrammmm..ell phm u bz…cheryna pires>hi sha..nice 2 c u 2..hrp2 dpt jumpa betul2 kn…sib baik pengaruh blogger tk bahaya kn…atune>aku blajo dr ko ler…hiks*mummycool>posing tu blajo dr mummy kot…hiks* tengoklh mummy pose tu siap cekak pinggang lagi…ct lavender>time kasih la ct…posing tu spontanious tau..ayu>tq sis ayu sayang…bilalh dpt jumpa u kn…iela>cantik ke…tq..meh nk tips mendptkn ank gebuss tk?

  9. ita.itu says:

    comel nye baby ko senyum..bulat je mukanye..geram aku

  10. ladyell says:

    ha’ah kn..cam siotomen gak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s