Lepas geram..

Posted: 21/11/2008 in tauhu bakar

Lama dh Ell nk mkn tauhu bakar nih.Aritu gi blog sis moralle die tayang plak tauhu bakar..aduss mmg meliurkn btl tau..dh lh dkt 3 bln org yg jual tauhu bakar kt sini tk brniaga…ada hal katanya..tp tk pulak Ell tanya details mcm PI kn…Ell dh dpt tauhu bakar ni kira ok.baru td Ell trserempak die buka stall.apa lagi..terjah lh kn…

Ha…nmpk tu. satu kotak tu isinya dua keping tauhu bakar..satu kotak tu Ell baham sorang je tau…haha baru betul lps geram kn…

*pd sis moralle,time kasih lh krn membuka selera ell pastu ell dgn gigih slalu gi carik tauhu bakar nih.

Comments
  1. cik wanie says:

    akk…tauhu bakar?wanie pun rindu nak mkn tauhu bakar kat danga bay,mak ai meliur rasanyer,hurm….nanti akk bawa wanie g mkn kat situ tau:)

  2. * ayu * says:

    sedap nya!!! nnt kalau ayu sampai pontian kita layan sesama ek?

  3. rasp says:

    uwaaaa now i plaks yg gewam..sib baik tak ngidam tau😀 kat sini susah nak dpt yg yummylicious!

  4. Signorina Syima says:

    shedapnyer!!! kat mana ni?? pontian?? boleh post ke kangkar pulai tak??

  5. moralle says:

    alhamdulillah, akhirnyer kan sis…..di tunggu2, baru lah dapat ni….tentu seronok, nampak power itu tahu bakar lah, hehe🙂

  6. reena says:

    eee…lame tak mkn tauhu bakar… i likeeee…

  7. ladyell says:

    wanie>no problem…tp kalau pak cik tu bukak kedai lh ekk..ayu>okeh sis..set date n time je..semua akn diurus..:)rasp>tulah..tk ramai yg tau buat tauhu bakar nih.ell pn nk yg sedap nih tunggu kemain lama lagik smpai sbln lebih.n rupanya die tk bukak stall hmpr 3 bln.syima>kangkar pulai..ko duk situ ke dik..kalau kngkar pulai wat pe nk pos..mai je lh sini..moralle>alhamdulillh…bkn stakat kenyang sis…nk trkeluar balik dh rasanya sbb melantak tauhu bakar nk lps geram nih.mmg pn tauhu bakar nih pakcik tu bg nama tauhu bakar power.mmg sedapp…reena>ni yg buat rasa brsalh nih bila post n3 pasal maknn nih.asyik meliurkn org je…berdosakh aku…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s