Mieza awards

Posted: 12/11/2008 in awards, blogger, friends

Wah…lately asyik dpt award je kn….Akak sorang nih raaaajin..sgt kasi award.mmg sungguh brmurah hati.rajin pulak die menempah award…hehe..

1st award

2nd award

Ini 1st n 2nd award utk ptg smlm je tau…sebelum tu mmg dh bnyk dh, lps ni…tk tau lg..mmg baik hati kn kakak ku sorang nih..time kasih akak….kalaulh akak kakak ell…


Comments
  1. cHeRyNa PiReS says:

    waaa…lawanye ell punye award…kaler purple! my perberet:D

  2. @tune® says:

    ewah…kalau ade kakak ye…ko xmo adik ke?meh amek aku nih..hix

  3. Mieza says:

    tq yang, sudi ambik award akak tu…:D

  4. UnGu VioLeT says:

    bestnye dpt award yer kak..

  5. Erinsza says:

    tahniah ell dapat awrd from kak mieza.

  6. ~Eila @ Along~ says:

    tahniah ell..skang ni mmg musim award kot..neway..tu tanda org menghargai kite..

  7. rasp says:

    she mmg best kan ell…neway congrats coz u pun deserve it!

  8. ARIFFDA says:

    maybe sbb ell best, tu pasal ell selalu dpt award…hehehe…ikhlas tapi jauh……

  9. * ayu * says:

    mmg kan ell…along mieza ni mmg rajin sangat bg award… dia selalu buat kita rasa d appreciate kan?sayang ell…sayang along jugak..*hugs*

  10. ditott says:

    hehee…ell mmg sgt baik hati & ikhlas bile berbicara kat blog nihh..tu yg ada jerr award ell terima..suka sgt tgk ell nii…ibu mithali.. =)

  11. ladyell says:

    cheryna pires>sha,cantik kn purple kaler..fav kaler sha eh…atune>ko sanggup nk jd adik aku..aku garang tau…tp aku ske kalau ko jd kwn baik aku…mieza>tq 2 u 2…ungu violet>alahai mar..mmg suka sgt tau…tag mar akak blm buat lg..erinsza>u pn dpt kn….iela>thnx…mmg betul tgh musim..kalau org menghargai,ell lagi lh double menghargai…:)rasp>ye sis…she mmg best.u pn dpt kn..tp blm amik eh…ariffda>mane de best nye ell nih…biasa2 je…ayu>hugs reramai jom….ditott>suke ditott dh kembali….ditott jgn puji ell lebih2…awrad tu dpt sbb yg memberi tu mmg rajin n ikhlas nk bagi…takde lh lg smpai kethp ibu mithali…adui..jauh lg title tuh.tk lyk rasanye kot….

  12. reena says:

    kwn2 blogger nih mmg baik2 semua kan??? suke sgt dpt kenal org yg sentiasa bg sokongan tak kira masa or tmpt…muahhh…kat sis ell

  13. shafa says:

    waa…dpt award..baguih..baguih….trskan berblogging…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s