Apa lagi nk diharapkan….

Posted: 11/11/2008 in awards, exam, marsha, result

Lps lunch td,Marsha tunjuk satu kertas …Katanya cikgu kasi utk murid2 yg trtentu je..tk semua kwn2 die dpt…Hati brdegup kencang gak..manelh tau ada ape2 yg tk sedap nk tau, kite dpt tau dgn kejutan kn..Bila tengok n baca,rasa sebak sgt..mcm nk menangis..Uols tengok lh sendiri….apa sebabnye..

Bknnye nk menunjuk ke apa, cuma nk share je rasa happy nih… yelah,result exam die kali ni agak jatuh sket brbanding semester pertama prsekolahan..tp bolehlah….sbb tu ingat kn tk de apa yg nk diharapkn lg utk kali nih…cuma usaha lg thn depan je…mula2 tu rasa agak kecewa sket..tp bila Ell dgn hubby baca surat nih..hati terus rasa syahdu sgt n rasa nk menagis..tp tk tunjukkn kt dpn die..
U’ols,Ell lagilh terasa coz sometimes Ell marah2 jugak die..bdk2kn..she’s very playful lah…leka jugak lh dgn itu ini..but see…die dh buktikn ngan mama n babah..walau tk dpt 1st or 2nd or 3rd place, but she got ANUGERAH TERBAIK BAHASA INGGERIS for overall stndrd 1..syukur alhamdulillah…

*info~ exam result : 5A 1D..tu yg tk menghrap sgt..yg ‘D’ tu bahasa arab.1st n 2nd quarter smua ok.mngkin sbb lbh sngat ambik mudah n leka smpai tk sngka bleh jtuh camni skali.ell rasa lps ni kena cut down sikit masa main dia n esp crtoon.. msti fokus lbih utk ‘bahasa arab’.

Comments
  1. cHeRyNa PiReS says:

    congrats mama ell! amboiii…glamernye name…sape pilih tuh ell?

  2. mommysarah says:

    dok ayer baloi ker? hehe.. saya org bp..eceh…tak pepasal kan?

    neway, terserempak thru blog bada, tahniah 4 ur doter. u go gurl!!!

  3. ~Eila @ Along~ says:

    wah..tahniah ell..mesti bangga kan..anak dah bijak pandai..sejuk peyut mase preggy dulu..hehe

  4. * ayu * says:

    alhamdulillah…
    ayu tumpang bangga ell!!!wah! marsha amik award masa bday aunty lah…

    🙂

    congrats marsha!

  5. shafa says:

    bagusnyer marsha…
    terbaik bahasa inggeris…
    mst happy kan kite sbg parents…

  6. @tune® says:

    she’s a good girl..
    like mither..like daughter

    name anak ko xbley blah!!!

  7. mummysya says:

    Tahniah sayang

    Dari mummysya & family….

  8. Mummy Cool says:

    taniah dari mummy buat marsha..!
    esok dah besar boleh ikut cam kak long rara ambik TESL….hehehehehe

  9. reena says:

    congrates marsha…hepi sgt kan sis… tgk anak-anak berjaya… eee.. turn kite nanti canelah nanti yek… kena beli rotan nih… kalo malas belajo *ihik*

  10. Nad Eusoff says:

    tahniah akak..

  11. Izan says:

    amboi… sedap yek nama anak u… glamer gitu…
    anyway congrate to marsha and parents… tak sia2 mama dia marah2 suh baca buku…

  12. zeti says:

    pndai btul ank sedara zt ni🙂 sejuk perut ell ngdungkan dia kan😉 btw, cedap la nama ank ell.. glamer tu🙂

  13. B says:

    bijak nye marsha, saya yg tua bangka nie pun, BI hancur aka caca-merba,anyway…congrate 2 ell bcoz pandai didik anak..untung ell jadi fulltime housewife…B pun ada cita2 nak 100% fulltime housewife

  14. rasp says:

    alhamdullilah syukur…tahniah ell & tahniah marsha…tumpang gumbira skali ek…i m proud of u guys…

  15. supermummy says:

    wah congrats tu marsha! btw, hebatla nama dia!

  16. chuckiesd says:

    itulah lumrah anak-anak..kadang2 die boley sperti orang dewasa…diam-diam berisi tau…tahniah untuk anugerah cemerlang anak you…some i think you should give something to anak you..make them proud and will continus hard for the next year…

  17. ladyell says:

    cheryna pires>
    tq sha…name tuh..mak apak nye lh yg bagi…:)

    mommysarah>
    yelah..ayer baloi..ngan bp tu dh tk jauh…bp tu tmpt maiann je…hehe

    iela>
    time kasih…syukur n bangga…dh ank sendiri kn…

    ayu>
    tq auntie….auntie nk hadiah apa ekkk..boleh suruh mama marsha belikn..hehehe

    shafa>
    alah fa..stndrd 1 punye english..boleh le…tp mmg bangga n terharu la…menagis tau..kesian die slalu kene marah..marah2 sayang je..

    atune>
    mane ade like mother…mak die lemau sket le…

    nama die mmg tk bleh blah beb…die bawak nama tu smpai akhir nyawa…

    mummysya>
    tq mummysya n family…muah3

    mummycool>
    jauh lg lh mummy prjlnn nye tu…tp hebat lah ank mummy ambik TESL…

    reena>
    tq…sis,lum brjaya lagi…kalu brjaya mcm u tuh…

    tp kn,kata org la kn…sunat tau ada rotan kt rumah…klau tk rotan pn, atleast gantung je pn memadai…

    nad eusoff>
    time kasih nad…

    izan>
    hehe nama tu kn…kene gaduh dulu tau..baru buh nama tu…ada la cite sebaliknye…tp meaning mesti ada…

    zeti>
    time kasihlah auntie zeti….name glamer?hrp2 boleh lh bawak kemane2…asal tk jd org glamer sudah le ..bnyk dugaannye..

    B>
    die pandai le..maknye ni kureng sket..lagipn english stndrd 1 je…boleh le ell mengajor…

    rasp>
    tq sis…ell trharu sgt bile ank2 ni bleh gembirakn kite..

    supemummy>
    tq kk intan..hrp2 die bleh jd sehebat namanya…

    chuckiesd>
    tqvm…i agree with u..should give something kn…tp die dh awal2 nk buku bnyk2…

  18. TauruzMama says:

    Congrattsss Ell…tumpang hepi…tahniahhh girl!

  19. yatt says:

    tahniah wat marsha!!!!

  20. ~ mzznana ~ says:

    Alhamdulillah…ell..aq tumpang gembira juge….sejuk hati kan….mudah mudahan anak2 aq pun leh jadi macam anak ko…insyaAllah…Amin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s