GOLDEN AWARD

Posted: 10/11/2008 in awards, blogger, friends

Cantik award nih.Time kasih adik ….
Wanie kasi award dengan brsyarat,mesti huraikn meaning of ‘PERSAHABATAN’.Akak huraikn ngan cara akak lh eh…mcm poem sket la…hehe poem ke poyo..whatever…
Saat gembira tertawa
Saat berduka kita sama-sama
Duduk bermuram durja
Kita saling memerlukan
Menghormati satu ikatan
Itulah… ertinya persahabatan
Ada kalanya terkasar bahasa
Tapi kita saling memaafinya
Pahit manis kecapi bersama
Bersatu hadapi segala…
Bersamalah teman
kita harungi Istana erti persahabatan
Berkekalanlah hendaknya
Kemesraan diantara kita
Seandainya tak lagi bersama
Semat kenangan mengusik jiwa

Okey,award nih Ell nk pass pada u’ols yg mmg Ell dh anggap sbg sahabat dialam maya nih…U’ols mmg best n ada sesetengah pernah memberi perangsang,kata2 semangat,teman berborak,kawan brsembang malah nk kongsi2 pendapat pn ada..Ada yg nk mengadu nasib,bkn Ell org yg selayaknya..cuma dpt mendengar je..krn Ell mmg pendengar yg setia..Chewah..boleh percaya ke..*ihiks*betul…trust me,tkkn pecah rahsia punye…

u’ols,Ell tk nk pilih kasih…semua dpt…so plzzzz amik this award .jgn brlengah okay…rebut sekarang…ye,u’ols semua.

Comments
  1. zeti says:

    wah, syioknye dpt golden award utk frenship😀 zt suka sgt ngan poem yg ell buat tu.. zt pun da anggap ell sbagai slh sorang sahabat dlm blogging ni.. sudila kiranya ell terima zt sbagai sahabat ell.. ececehh..🙂

  2. Nad Eusoff says:

    tadi baca kat kak cend punye entry, ni bc kat kak ell pulak…sgt2 touchy lorr..

  3. Izan says:

    tq tq… dengan tak segan silunya i akan amek award yang u bg ni. walaupun tak pernah bersemuka hope our friedship will be long forever

  4. cik wanie says:

    kak ladyell…TQ so much,sgt bermakna poem yg akk tulis kan itu,sgt2 menghargainya…thx again ye kak:)~hugs~

  5. * ayu * says:

    alahai.. terharu sis!!!thnks yang.. will tepek soon..:)

  6. ladyell says:

    zeti>ell sudi terima zeti sbg sahabat..n sama2lh kita mensudikn diri..jgn lupa amik award nye ye…nad>amik tau award….izan>semoga menjadi sahabat selamanya…eh,amik lh award ni..apa nk segan2..wanie>alah,apalh sgt poem tu…wanie tk kisah kn akak panjangkn award nih…:)ayu>welcme sis…tepek tau..on ur b/day lagik brmakna…

  7. cikaida says:

    ayayai..akak ell ku jiwanggsss looh..hiks..kak..ahad dpn..aida nak gi benot..maybe la..kalo jd i shout u ek..

  8. Mieza says:

    akak ambik award ni ya yang…tq.:Dptg nanti ada 2 award kat blog akak…jgn segan2 nak ambik ya…:D

  9. ~ mzznana ~ says:

    eh ..mana ko tau aq majuk ni..wahaha…xdelah ell..aq bz la skrng ni…pehtu bila nk masuk blog kje xleh…hhuhu..okeh..aq dah amek..nnti aq wat n3 tu ko….puisi tu….best…sebak jap..huhu

  10. yatt says:

    tq tq tq! nnt akak ambik yea…

  11. ladyell says:

    cikaida>jiwangss ke?hiks,tk pe lh…skali skala..aida nk ke benut?jgn lupa shout kuat2.mieza>ok kak…time kasih…mzznana>ooo..bz eh.kutip la bape bnyk yg ada tuh..sebak ke?ada2 je ngko nih.mengade ah ko.hiks*yatt>ok kak…amik je..

  12. reena says:

    tenkiu sis… friendship forever k… i luv uuu…

  13. ladyell says:

    reena>luv u 2 laling…

  14. cik wanie says:

    kak ell…miss u kak,thx sbb sudi berborak ngn wanie smlm….~hugs~p/s: x per kalau nak panjangkan award tue,hehehhehhehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s