Ku gembira sentiasa….

Posted: 07/11/2008 in awards, blogger, friends, ole2, present

Banyak btl Ell nk share kegembiraan ngan u’ols…tp kite negok satu2 eh..

Pertama…

Mendpt award,sekaligus mendpt title AMAZING BLOGGER..fuh! sape tk nk babe..award ni dr seberang tambak tau..sis moralle yg kasi…TQ sis…

Ell ni,tkkn jd amazing nye kalau tkde u’ols yg dtg menjeguk blog Ell nih…trima kasih lh pd u’ols yg memberi sokongan yg berbelah bahagi…hehehe berbelah bahagi kn…coz ada ramai member blogger lain kn….So,boleh lh u’ols amik award ni n tayang kt blog u’ols plak.jgn segan2..silalh…

Kedua…

Ole2 dr Teluk Intan…tk dpt yg real dpt gambarnye pn jadikla…yg nih sis jariketot yg kasi…aalhai,susah2 je sis nih tau…time kasih ekk….

Ketiga…

Hadiah!..ye..hari ni hadiah dr mummycool dh tiba sbb Ell dh menang quiz yg mummy adakn kat blog die arituh….waoo2 bkn Ell satu2nye pemenang, cuma antara pemenang je…tp best lh dpt menang quiz nih, leh dpt adiah..sgt mengujakn….ada sesape lg yg buat quiz or cntst, plz imform me k…mane tau leh menang lagi…biar ell pulun semua itu hadiah….hahaha…

Nk buat apa ngan mende nih ekk..aish, sayang nk guna..simpan jelh wat kenang2 an..
Comments
  1. Mummy Cool says:

    hehehe simpan jgn tak simpan…. bior penuh gobok tu…!

  2. @tune® says:

    mak ai…cool tol la…

  3. cHeRyNa PiReS says:

    bestnye ell! sowi sha dah lame tak visit ell…award ell bagi dulu pon sha belum sempat nak upload lagik…hope sume okay….anywayz, kalo sha tak bz, sha akan visit ell selalu, k!:D

  4. ladyell says:

    mummycool>mesti…mesti simpan dlm gobok…siap tanda lg kt bwh tu dr mummy cool…hiksatune>ko nih…ape yg cool…ke,ko yg cold.cheryna>tkpe sha…ell phm..sha dh jenguk sekali sekali pn ell dh suke sgtt..jaga diri bebaik tau…

  5. emilia azman says:

    blogging pon dpt award eh?!! besnya!.. bila la turn ami plak.. uhuk.. hahaha..

  6. rasp says:

    wah..hari menerima penghargaan nampaknya..u deserve it sis!!

  7. moralle says:

    wah sis macam2 sis dapat, sungguh bangga tau……kite ni di ibaratkan satu keluarga kan sis, cuma ader yg dekat dan yg jauh jer, sebab tu kemesraan kite terserlah melalui blogging…insyaallah satu hari kite jumpa k, happy wkend🙂

  8. reena says:

    beshnye sis…..msti senyom satu hari suntuk nih… *ihik*

  9. ariffda says:

    bestnye dpt award, pastu dpt hadiah betul2….bila la turn saya…ELL, ngan muka tebal tembok johor, saya ambik award tau…….berat le pulak..hehehe

  10. Erinsza says:

    wah bestnyer dpt present, hehehe. singgahlahke blog I ladyell

  11. yatt says:

    tahniah..tahniah..n tahniah..

  12. * ayu * says:

    bestnya dapat hadiah….congrats ell!!!u deserve it!🙂

  13. ratna says:

    byknyer berita gembira.. best..best..

  14. ladyell says:

    emilia azman>emi,nnt tiba gak masanye u dpt hadiah…tp pokai lh org tuh nk kirim parcel kt u…hikhik..rasp>tq sis…u pn ada dpt gak kn…moralle>btl kn sis,kdg2 ada masalh kite luahkn,ada berita gembira kite kongsi..mmg dh mcm famili..insya'allah satu hari, kite jumpa gak…ariffda>tk de beratnye…copy n paste je…amik lh…erinsza>i dh singgah blog u tau…n i dh add ur link oredi…plz check…yatt>tq..tq…n tq…ayu>tq sis…u pn amik award tau…ratna>alah..berita gembira ell nih tk lh segembira menyambut ahli keluarga baru….tahniah ye…

  15. Mieza says:

    tahniah pemenang diantara yg menang…:D cantik set cwn tu kan…comey2 jer…

  16. ladyell says:

    ha’ah kak,cantik…sayang plak ell nk guna…ell rasa nk start collect gift from bloggers plak.cam tk nk cuit langsung…cuma nk tayang je…;)

  17. ~ mzznana ~ says:

    ell..untung a ko dpt pezen tu…cantik tu..kalu aq pun namo guna…bek simpan..sayang ooo..haks..

  18. ladyell says:

    mzznana>aku mmg brtuah slalu ko…ihiks*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s