Sorong basikal, Tarik basikal…

Posted: 22/10/2008 in bycycle, son

Dh lege sket k’bz’an…exam pn dh abis…echeceh..mcm ell plak amik exam ekk.yelah u’olss ank nk exam parents yg risau gayat tk hengat…cammane lh kalau exam besar nnt..next, budk2 skool ni sibuk nk berjamuan bagai…jamuan raya lah..jamuan akhir tahun la…siap bergambar2 kenangan…waduh2 la bdk skool.

Ni plak lagi sorang…menapak pun gayang lagi, nk naek beskal..tgklah ni Aryan dok menyorong2 beskal Kak Dee(Dina) nye ntah kemana2 je…kejap kang tarik semula kebelakang…habis2 pn buat bulatan…

cammane lh tu nk naek….

tgk lh tu …tk jemu2 die cuba

masa ni dh mula merungut….nk minta tolong..

beskalnye stuck …coz ada tangga kt pintu itu yg menyusahkn die nk menyorong…:)

*Hai la ank…seronok tengok ank2 membesar dpn mata…

Comments
  1. cHeRyNa PiReS says:

    ell…sape pilih beskal tuh? lawanyeee…nak pinjam boleh ke? ehehehe…

  2. @tune® says:

    alamk…mak die nape xtolong?nape mak die sibuk tangkap gambar aryan je..ceeeehhh.

  3. Izan says:

    abisla… tak lama lg dia kayuh basikal dalam rumah. hehehehhehe

  4. shafa says:

    comey ler aryan nih..jom ler kite berbesan…waaahhh…ptt pihak laki yg offer..nih pihak pompuan lak yg offer…

  5. rasp says:

    amboi mak aryan, tomeinye, gigit pipi leh ..bila dah leh naik beskel nanti baik2 tau..jgn merempit dlm umah iye!!

  6. * ayu * says:

    alah tomei nya tgk aryan trying hard…good good.. keep it up aryan sayang!muah muah!

  7. reena says:

    siannye dia…takpe yang..nanti aunty babap mama…sikit taknak tulun yek…

  8. Redbloodsnow says:

    Adeesss!!! cuter nyer anak akak ell neh..beriyer jek muka die nk naik tuh kan…hehe

  9. ~ mzznana ~ says:

    eelll…tu tandanya dia dah aim lama tu..hehe..xpe ell..sok leh join geng bikerz….wah..over aq ni…

  10. Alicia says:

    ala tomeynye dia bawak sikal tu…cam dah beso sgt ye…

  11. eZa says:

    bestnye tgk anak2 besa dpn mate… i wish, but i can't… *sigh* ;)my 1st boy dpt gak setahun lebih jage dia all by myself. yg 2nd mmg kene tgal since baby… hehehe hope 1 day my wish will come true, to be a fulltime mother & hw just like ladyell😉

  12. yatt says:

    alaihai comelnya anak ko ell!!! umur kecik tp berjiwa besor 2..sok2 dah pandai bw basikal..ermm habislah 1 umah dia tawaf..hehe

  13. ladyell says:

    cheryna>beskal tu dh 6 thn beli…dh 3 beradik ngan beskal tuh.harga nye cume 45 hengget je…nk pinjam?1st,pastikn ur weight tk melebihi 25 kg ye…*ihiks*atune>suke tau tgk kelaku die camtuh…saje je nk tgk kerenah die..izan>nk tau..beskal ni mmg tk penah kuar rumah…beskal yg khas utk dlm rmah je…shafa>apa salahnya klau ada jodoh.aku on je…nk sign agreement dulu ke…heheherasp>aiyooo..auntie mau geget pipi mcm dalakula…tak rela aryan,sakit….n jgn bmbng,slagi mama n babah dia ada.. there's no such things as rempitayu>*hugs n kisses frm aryan*reena>nnt mama reena tulun ye…redbloodsnow>zie,aryan mmg camtu.tngoklh tu gigih tk gigih..mzznana>haah… nnti bleh brguru eekalicia>fokus babe fokus…eza>n may ur wish come true..

  14. ladyell says:

    yatt>:) hei sabo je la..

  15. Nad Eusoff says:

    larhhh!gramnye nengok aryan!!cubet buley?time2 nih la sonok tgk budak membesar..

  16. ladyell says:

    nad eusoff>ye ..esok2 kalau nad dh jadik mak baru rasa seronoknye…

  17. .miss zaza. says:

    comel btol main2 beskalheee~

  18. Mummy Cool says:

    ell.. mummy nak pinjam aryan kejap boleh.. cute sangat lah baby boy ni.. hehehe

  19. ladyell says:

    miss zaza>tp akak yg letih…adeiiimummy cool>nk pinjam? boleh…tp ngan maknye skali .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s