isteri yang terlampau..

Posted: 18/10/2008 in BIL, busy, daughters, exam, new blog

Mak..aiiiii….dahsyat nye baca title n3 kali nih..Yelah u’ols…lately Ell mmg terlampau tau..terlampau sibuk!!! Ada pulak tambahan kerja lain dr yg kebiasaan Ell buat..Ingat senang ke jadik fulltime h/w nih…tp Ell respect la u’ols yg brcareer tuh… lebih2 lg single parents..

1.My dotter nk exam,so Ell kene pantau die nye study.Bkn nya apa,cuma risau % nye merosot…Weekdays aritu agama skool axam,siap ngan tulisan jawi lagi.makanya Ell kene test,check,n tk nk lh reject die kn…Alhamdulillah,dh lepas…everythings ok n she told me that she can filled all da blank n boleh jawab semua soalan…yelah tuh!harap2 macam tu la…next ,sek.rendah plak…insya’allah die bleh buat yg trbaik…huhu…ayat nk tenang kn diri sendiri…

mama,doakan marsha k… (gambar hiasan je)

2.Adik ipar Ell nk melangsungkn perkahwinannya pd hujung tahun ni,n dgn tk sengaja..hubby Ell jd wedding planner.Siapa lg nk di lantik sbg assistant,kalau tk Ell nih kn…Kira2 budget, senarai jemp, sewa itu ini, ish ! bnyk sgt lh kerje nye sbg assistant nih. waduh2…capek deh.

3.Ell dpt ‘lubang’ bisnes kecil2an..jd nya, last week gigih Ell membina satu lg blog utk brg2 Ell tu..U’ols boleh klik sini utk maklumat lanjut…Ell pn masih menambah stok ….

Ada yg berindu-rinduan ngan Ell tu,inilh sebabnya u’ols..Blog u’ols Ell singgah,cuma tk semua dpt Ell berikan komen,srry ye….;)

Comments
  1. @tune® says:

    fuh..aku bace pon da letey…paham suda…mmg terlampau ler…

  2. reena says:

    btol tuh sis, jd f/time h/wife pon dah letih inikan plk yg bekerja… perghh…letih tak igt punya…kalo tak kuat semangat rasenya mau jek nak benti keje… *huwaaa*… penatnya kiteeee…

  3. yatt says:

    mmg ko terlampau bz..ingatkan dok umah free memanjang tp rupe nya bz mgalahkan apa lagiii..hehehe..aku dah jatuh hati kat bebaju yg ko jual ell!!!! ciut miut semua!!!🙂so gud luck k!!

  4. ~Eila @ Along~ says:

    wah ell..ade 3 tanggungjawab tu..menjadi ibu, isteri dan wanita berkerjaya..hehe..semoga dpt membahagikan mase dgn sebaiknya…eila tau camne letihnya byk keje ni…take a rest sikit ye!

  5. moralle says:

    wah sis really bzzzzz, insyaallah marhsa will do good in all her exams🙂

  6. Mummy Cool says:

    wahh busy sungguh ko ell..

  7. ladyell says:

    atune>sib baik ko faham…reena>sabar yang…org bersabar slalu dpt ganjaran…ada hikmah tu…yatt>i need ur support😉iela>bagus arr ada frens yg memahami…moralle>i hope so…mummycool>tp tk la sebz mummy tu..tentu lg bz kn….

  8. Izan says:

    huh, mmg terlampau sibuk tu….sapa kata isteri dok umah goyang kaki kan…. bayak keje tau nak kene buat. hehehehhe

  9. zeti says:

    wah, bz nye ell.. da bkak bisnes ek skang? nnt zt nk pi tgk blog satu lg.. all da best tau😉

  10. eZa says:

    hehehe terlampau bz ok lah tuh. jgn terlampau lain, haru! heheheslamat membz kan diri. susah2 skang, esok2 senang insyaAllah😉

  11. cHeRyNa PiReS says:

    slamat membizikan diri ell…takpe..mule2 nak start blog and business mmg la bz:D

  12. ladyell says:

    izan>betul tu izan…never goyang kaki kn…huhu..tk dpt bygkn kalau izan dh ada ank nnt…eza>insya'allah…senangkn lh dikemudian hari….amin..cheryna>kata2 semanagt tuh…thnx..:)

  13. shafa says:

    1st time aku baca tajuk memang takut gak bacanya. mmg Bz ko skrng Ell. Good Luck to ur daughter. Auntie Shafa doakan kejayaan K. Buat elok2.

  14. ladyell says:

    shafa>tajuk n3 ni saje je mamain…:)tq auntie shafa….doakan utk marsha…*hugs*

  15. rasp says:

    fuyooo terlampau melampau nie *ihiks* insyaAllah ur doter will do well…

  16. ladyell says:

    rasp>sis,insya'allah,amin….

  17. * ayu * says:

    mak aii!!!ok ok.. rilex rilex ye ell..jgn stress tau…cayalah! dh ada biz..nnt ayu jenguk blog tu yer..

  18. ~ mzznana ~ says:

    ye ell..begini la keje ft hswife kan…aq memahami mu wahai kawanku..haha…anak ko exam ek…anak aq baru sttle..ni pestime dia exm ni..aq lak nebes….pe pe pon…insyaAllah…aq doakan anak2 kita berjaya…Amin….

  19. ladyell says:

    ayu>sis,slalulh jenguk blog satu lg tu ye..mzznana>biasalh na…mmg kite yg nebes…ko pn ft h/w ke…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s