map..

Posted: 16/10/2008 in map, pontian
Hello…….Lamanya Ell tk meng’update blog…ada yg rindu ke..? hahah suke ati Ell je kn…

U’ols…ni ha,Ell nk cite sket,kt side bar ni kan,Ell ada letak map tau…yelah,mana tau ada yg tersesat kt Pontian ni ke kn…or yg nk gi JB tu singgah2 lh rumah Ell nih.Ell mmg suka terima tetamu kt sini.Kan ke setiap tetamu membawa berkat…

Map ni sgt details tau .Ell suka sgt!!U’ols boleh gerakkn map tu kesana kesini + zoom in n zoom out.U’ols boleh try 2 find ur way anywhere or anyplace u want…sgt mudah n syiokkk!!!

Comments
  1. @tune® says:

    ell..aku nk g JB this wiken…tp cam xsempat je nk ke umah hang…

    neway..its really helpful ler…ade map cenggini…bukankah google map?

  2. Alicia says:

    hi ell..info yg bagus bangat!!

  3. Yatt says:

    elok sgt 2..blh elak dr kesesatan..hehe

  4. Signorina Syima says:

    nnt kalau sy balik jb…. eh skudai… sy nak p umah akak la.. boleh??

  5. ladyell says:

    atune>
    tp lenkali leh kn…

    google map la nih…

    alicia>
    n sgt berguna kn…

    yatt>
    tk kn sesat carik jln pulang..:)

    syima>
    utk mengeratkn silaturrahim ,boleh sgt2…

  6. cHeRyNa PiReS says:

    macam kenal jek map nieh:P

    thanx ell…blog ell dah di linkkan:D

    best kan map nieh…dahla comey..senang nak paham lak tuh:D

  7. Nad Eusoff says:

    wah…nih blog paling berguna nih..

  8. cik wanie says:

    wah sgt2 berguna ini map kan,
    kalau wanie trun johor bahru,
    blh kot kalau nak singgah teratak akk ell,
    blh?
    herhehehehehhe

  9. rasp says:

    wuhuu dah ada map..sure tak leh sesat kan… bila lah i dpt pi sana skali lagi…

  10. moralle says:

    ell, u kat pontian ker, slalu jugak akak ker sana antar my bro berubat…

  11. ladyell says:

    cheryna>
    hehe..thnx 2 u..
    bcoz of ell jumpa map nih

    nad eusoff>
    i hope so…

    wanie>
    boleh yang…akak sgt mengalu-alukn…

    rasp>
    sis,tkkn skali lg je….meh la bnyk2 kali

    moralle>
    oh ye ke….berubat kt area mane?kalau tk keberatan,u can ring2 me sis…

  12. Izan says:

    hai, izan pun lama tak update blog dan singgah ke blog2 yang lain. bz skit. skit je. hahahahhah

  13. ladyell says:

    izan>
    ell tk sempat nk abis tawaf semua blog,dh ada hal itu ini.tu yg kadang2 kejap ada,kejap takde…

  14. moralle says:

    sis, kat pontian mana lupa lah, hubby yg ingat🙂,insyaallah kalau ker sana i ring2 u k, u send yr no. lah to my email, mariah@geminimarine.com.sg

  15. shafa says:

    Nnt kl kebetulan p, aku inform. Kl mai sni pun blh jumpa2 aku gak. Blh laaa..mkn2 dulu ker.

  16. ladyell says:

    moralle>
    sis,nnt check email ye…

    shafa>
    wokehh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s