menjelang hari raya

Posted: 01/10/2008 in family, gathering, hari raya, malam raya

Dh petang raya kn, still ada lagi kad raya tiba….thnx atuneingat gak ko kt aku ekk.Ni lah rupanya kad kiriman atune….biru lagi, theme raya family Ell thn nie…cam tau2 je kn..

Sebenarnya,Ell nk story mori tntg our preparation 4 raya…Tak de apa sgt pun..just biasa2 je u’ols,

Ketupat di hari raya memang wajib ada kan…so dgn gigih nya semua hubby nye niece yg ada especially ank2 dara la kn ..dgn gigihnya mengayam ketupat..pandai tau d’ols…

Ni aksi2 yg sempat Ell rakam masa d’ols tgh seronok menganyam.sambil sembang2,sambil main2, ish!bnyk sgt tau sambil2 nye…Actually bnyk yg Ell nk snap2 n candid ,tp sibuk plak Ell melayan bb … So,u’ols lyn lh pic yg tk seberapa nih..

wah…gigihnye….


peace…jgn tk peace

Ni lah hasil nya…slps berapa jam ntah

Alahai…terasa rugi plak coz bnyk pic yg tk dpt Ell nk snap.Tp we’ols semua sgt gembira….Pssstt sebenarnya kn…anyam menganyam tu kejadian 2 mlm seblm raya tau…1 day b4 raya semua juadah2 for hari raya we dh mula masak…n nk tau,buka puasa semua dh rasa lauk raya …hehe Makanya..mlm raya ni we’ols just sembang2 sesaje…

*Walau rumah riuh cam pasar…biar rmh brsepah2…tp we’ols sgt gumbira! yeahahh…..
hah! u’ols dengar tk bunyi dam dam dum tu….seronoknye……esok hari raya……
SELAMAT HARI RAYA U’OLS…….

Comments
  1. atune® says:

    Selamat Ari reye el….byk tol ketupat nyeh…

  2. ladyell says:

    selamat hari raya atune….nmpk banyak,tp tk cukup ko…tgh hari raya dh kene msk instant ketupat yg dlm packet tu…. meh datang umah….

  3. reena says:

    wah!! beshnye sis, btol2 sambut hari raya ni… dah lama tak rasa suasana mcm tuh since atok kite pass away…takpela tak dapat rasa tapi dpt tgk pic from sis pon dah ok…

  4. Nad Eusoff says:

    adess..rajin nye lerr menganyam ketupat..salu nad bli siap jek..ehek

  5. ladyell says:

    reena>enjoy with da pic ya….nad>adeii…senang nye beli je ekk.

  6. * ayu * says:

    bestnya! selamat hari raya gak ell…ayu x reti la anyam ketupat tu.. ajar kan leh?ayu reti ketupat palas je…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s