e-card lagi….

Posted: 23/09/2008 in blogger, e-card raya, friends
Eiiiii……….best nye raya kali ni .bnyk betol Ell dpt kad raya.lps satu,satu.pasni ada sesapa nk kasi lagi..?cepatlh..blh Ell brmegah ngan kad u’ols..

Yang satu ni Ell dpt dr sis ayu…glamer satu family u….wah…ucapan ikhlas dr sefamily katanya…tq sis…Ell sangat2 menghargai.

Ell juga memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap terkasar bahasa selama perkenalan kita .

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN


Yang ini juga sangat istimewa…Ell dpt dr sis ditott
yg ala2 manja giteww..wah.semenjak jd tunangan org makin brseri2 dn ayu.Tahun depan jd isteri org manis mcm madu ekk..
Ell menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa yang menyinggung perasaan.Dihari yang mulia ini,Ell mengambil kesempatan untuk kita bermaaf-maafan.
SALAM AIDILFITRI DARI ELL BUAT DITOTT
Terima kasih juga buat tauruzmama yg mengirimkan e-card thru email smlm…tq tauruz..susah2 je tauruz tau…btw Ell pn ada kirim jugak .dh dpt kn…
*terima kasih daun keladi pd u’ols yg mengirimkn card2 raya ni semoga hidup u’ols diberkati.saaayang u’ols..*hugs*
Comments
  1. TauruzMama says:

    tenkiu gak Ell..tauruz ada receive but blom leh bkak lagi..kt cini mcm2 hal la..neway tenkiu sooo muchhh

  2. reena says:

    amboi glamer gitu sis kite nih…

  3. ~Eila @ Along~ says:

    wah ell…makin semangat nak raya ni dpt kad..e-card sumer..hehe…mesti best kan..ramai yg mengingati dan mendoakan kite..hehe..happy for u ell..

  4. * ayu * says:

    yay! ell x amik.. bagus bagus…selamat hari raya ye ell…maaf zahir batin n may dis friendship last..amin..take care sis!

  5. ita.itu says:

    wah gigih drg buat e kad kan..kelas..selamat hr raya babe

  6. Ninie says:

    salam..nak bg e-card jgak dkt u..sila amik dkt my blog yer🙂

  7. ladyell says:

    tauruz>thnx 2 u 2…reena>mane de glamer nye…derang ni yg baik sesangat…eila>itulah die…makin brkobar2 nih.happy 4 u 2…ayu>thnx sis..bg ell e-card ni ye…*hugs*ita.itu>rajin tol lah derang ni kn…ninie>tq…nnt ell amik ye..

  8. Izan says:

    wow kad raya.. banyaknya kad raya.. gantung jgn tak gantung kat blog. hehehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s