gempakk!!!

Posted: 19/09/2008 in email, friends
u’ols,plzzzz email kn add u’ols pd Ell .Urgant !
Ell nk selewat2 nya hari ni ya…Arahan pak posmen, sebarang kad2 kiriman hari raya slps 20hb tdk akan dilayan…so u’ols,sila beri kerjasama pd Ell kerana Ell amat menghargai u’ols semua…
Comments
  1. reena says:

    yes mem… hehe.. letak kat sini je bole tak?? malas nak masuk emel sbb emel sesak sgt…No. 21, Jalan Meranti 4Saujana Utama 2Sungai Buloh Country Resort47000 Sungai BulohSelangordah siap…ckp dgn pak posmen hantar cepat2…ekekek

  2. atune® says:

    hantar abg posmen yg ensem skalik eh ell…maseh,,,

  3. rasp says:

    perghh… sapa pak posmen tu ah nak arah2 camtu..babap tu kang! *wink wink*

  4. ~ mzznana ~ says:

    okey mem….saya tlah mengikut arahan…roger…gheeee..tp mem..saya pun nk add jugak…sebelum subuh saya nak alamat tau…wahahaha…

  5. ita.itu says:

    baik boss..hehe..akak ku buat babe..umah mak ekita yusoffNo 37, Lorong Mewah 3Bandar Tun razak56000 Cheras KL

  6. pearlEJ says:

    20hb ker 25hb tarikh tutup tu yang?? sib baikk akak dah settle semuanya tadi nih…

  7. Mummy Lieza says:

    mummy dah add ell kat ym.. nanti mummy bagi kat ym ya…

  8. Signorina Syima says:

    eh..eh… nak jjugak…(buat muka tak malu..)ini alamatnyer…nurzatul syima binti kamal bakripej. perd. dlm neg. & hal ehwal penggunacaw. k/selting 1, lot 1.01, kompleks pknsjln perusahaan 1,45000 kuala selangor…

  9. ~ mzznana ~ says:

    ell…dpt x email aq…wisau lak..aq bagi lagi skali la..7-9-2 intana ria 2sek.7. jalan 7/443650 bandar baru bangiselangor

  10. shafa says:

    nak kad raya jgk..tp malu2 kucing nih camnor…???

  11. Izan says:

    mmm… alamat kt italy ni nk gak ke? klu nk bole jer nk bg. (hehehe… buat muka tak malu…)

  12. iNi DunIakU says:

    ala akak… bru nak menghantar kad raya… xleh dah ke…. menciknyer…hntr e-card jela… geram la plak..

  13. ladyell says:

    reena>ok reena,akn dikirim ngan kadar segera:)atune>amboi…mnyk chantekkkrasp>cepat! jom tolong babap die.nana>dh ku email alamat ku..ita>tq..pearlej>posmen tu yg ckp camtu..nk kene posmen ni…tk pe nnt ell tanya lgmummy>nnt kita chattin' ehsyima>apa malunye..neway tq.mzznana>dpt dh….alamat ko plg bnyk aku dpt..abis cammana ni…satu alamat satu kad ke…?:)shafa>cpt la bg..apa malunye..izan>kalau nk bg apa salahye..mana tau sesat ke italy…leh carik izan…iniduniaku>masih boleh lagi.cpt antar…

  14. * ayu * says:

    seriusly malu sbb belum tentu dapat balas..apa pun, do visit my blog.. dah ada satu e-card ikhlas from me & my family to you…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s