pompuan chantek…..

Posted: 15/09/2008 in cantek, celebrity

U’ols kenal sapa pompuan nih?kalau tk kenal meh Ell kenalkn…Dia ni kristine hermosa ..pelakon Phillipine yg sebenarnya tk bercita2 nk jd pelakon..cuma nk teman kk nye yg pegi audition tp die plak yg terpilih… antara pompuan cantik yg Ell saaagat suka.Tak tau ek kenapa ..sbb muka die mcm Ell kot…muahahaha…. tak de lh beranagn je…oopss bkn perasan eh..cuma berangan nk mcm die.Dr riak wajah dn cara tutur katanya(dlm lakonan) menampakkn yg die ni seorang gadis yg lemah lembut,baik hati,caring,loving n….cantek lh kn…tp tk tau realitinye..
Dulu kn pernah hangat cite philippine ‘panga ko sayo’.U’ols ingat tk?sapa penah tau cite tu…Ya ampuun ,masa tu satu famili leh ngadap tengok cite nih…kalau gi umah sedara2 pn semua dok set timing nk tengok cite nih..adoi ai..punyelh berantu cite ‘pangako sayo’ tu… sampaikn Rtm n tv3 dh siarkn, astro pn nk amik cite ni gak …lagilah diulang2….Pastu siap keluar vcd n dvd plak tuh.rupanya cite ni successful hit kat indonesia,malaysia,thailand,cambodia n singapore.Imagine betapa hebatnya cite nih.dlm cite tu die brcinta dgn Jericho rosales n die mmg btl2 cinta diluar set..tp trputus ditengh jaln..

Ni lah kekasih pertama kristine..jericho rosales.

Pastu hangat pulak cite ‘sana’y wala nang wakas’..cite ni pun hebat gak..sampai kn hubby Ell yg jarang tengok drama siri ni bleh tangkap feelin’ gak..fuh sedih n menusuk kalbu u….yelah die terpaksa buat satu antara 2 pilihan disamping mcm2 halangan…dlm cite ni pn masih die berlakon bersama tp seorang lagi actor tlh mencuri hatinye…n d’ols bercinta didlm lokasi n diluarnye menjadi reality…pastu d’ols kawen n mengusahakn sykt bersama…

Ell dengar cite kristine nk berlakon semula…. harus Ell tunggu nk tengok lakonan nye yg manthap iteww…ntah bila agaknya…berapa tahun lagi harus menunggu…

suka tengok pasangan bahagia…mcm kristine & diether ni.. sama cantik,sama padan.

*kecantikan haruuzzzz dinikmati..

Comments
  1. TauruzMama says:

    Dolu tauruz cukop berhantu nengok crita neh..tp xdpt tgk sampai abih..tgkap syahdu jer tgk dua2 neh..tautuz minat giler ngan krstin & jericho..

  2. zeti says:

    cntik..tp kan ell.. zt penah dgr tajuk citer ni tp x penah tgk :p ehehe..

  3. ita.itu says:

    x sangka dia bercita drg ek..ingat dia bercinta ngan lelaki 1st tuh.hehe

  4. Ayu says:

    yes, dia ni mmg cantek.. kita pun cam ell gaks.. berhantu layan series itu… sapu bersih dr astro ke tv.. padahal sama jer.. muahahaha…:)

  5. reena says:

    tgk cite dia on off jek… tapi mmg suka tgk orang yang cantik2 nih… *ihik* bole gitu?

  6. rasp says:

    mmg cantik org tu..tapi i tak follow sangat crite tu..tak kesempatan…

  7. atune® says:

    ell…i met jericho on last May kt KLIA…lex jer die sbb org xbape kenal kot…ade kt entry kite on May…hix..mmg kiuk!!!

  8. shafa says:

    Mmg cantik laaaa….ada sikit rupa Ell. Puji nie..X hingat dah citer dia mcm mana, xlayan sgt.

  9. ladyell says:

    tauruz>suka gak…?Ell pn lupa ending cite nih.mmg syah du kn…zeti>cite ni sedih menusuk kalbu u….sesuai utk org yg bercintan cintunita>mmg dulu brcinta ngan jericho tu..pastu kawen ngan diether.Rasanya d'ols ada dtg malaysia dulu..lps kawenayu>tk jemu2reena>tengok org cantek2 ni tk jemu mata memandang..mcm u…rasp>yelah..faham..camne nk follow kn org bz…atune>ye ke dpt jumpa..abis ko bergambar ngan die..?shafa>maceh2..aku pn dh lupa..sbb dua2 crita tu dkt2 je..

  10. Mummy Lieza says:

    memang sangat cantik perempuan tu.. dan mummy suka lakonan dia.. semua gud gud je.. hehehe

  11. Redbloodsnow says:

    waaaahhhh…mmg minat tahap gaban nampak ngan dua pelakon tuh..ekekekeea’ah kak..mmg lawo gilos arrr muke ppuan tuh..klo ler muke zie mcm tuh….perhhhhhH!!!hehe

  12. ladyell says:

    mummy>mummy pn suke lakonan die…ok kn mummy..redbloodsnow>a'ah zie..mmg minatthp gaban..alah zie..zie pn cantik ape….

  13. ratna says:

    dia mmg cantik. bila saya nak jadi cantik mcm dia?

  14. ditott says:

    ditott mmg gile nengok cite2 dier…siap bli dvd lg…btul ckp ratna…ditott pun nak cantek cam dierlaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s