i’m a big fan of cats..

Posted: 08/09/2008 in cats, clips, pictures

Uols,Ell sebenarnye suukaa sgt ngan kucing2 nih.Dr kecik Ell minat ngan kucing ,boleh dikatakn tidur ngan kucing ,gurau2 main ngan kucing, berbual pn ngan kucing.Ell suka collect gambar2 or klip2 kucing yg best2.n now Ell nk share skit ngan uolls sume….

Eeeii….cutenye kucing2 nie…..siap jeling menjeling lagi.

gumoks tullh yg nie…

mcm2 kelaku…control hensem

moleknye cing2 nie…
help me! help me! lahai sianye die.tngok tu muka die..

yg ni sah kucing jantan..


di mana Cing Inie….?

clips

alahai..manjenye….kucing pn reti berbual uols…

n upon all that…..came this..the king of all cats.yg trbesar dr yg besar.n i meant saaangat besar.
info:-hasil kacukkn singa jantan ngan harimau betina jadilah LIGER (lion + tiger).they are the largest cats in the world.
*truthfilly Ell a bit shock ttg this clip.bkn shock kn apa,shock kn betapa jinak n manjanya dia ngan tuan nyer..

oh say can you say,whats the weather today
my tricks are not bad, now you do as i say…
(mr.cat in the hat said)
*n3 ni tlh diedit semula

Comments
  1. atune® says:

    apelah yg diborakkan kucing tuh..pasal harga petrol yg tinggi ke?

    kalau harimau janntan and singa betine leh jd liger gak x?

  2. atune® says:

    apelah yg diborakkan kucing tuh..pasal harga petrol yg tinggi ke?

    kalau harimau janntan and singa betine leh jd liger gak x?

  3. ita.itu says:

    aku geli ngan kucing..hehe

  4. ita.itu says:

    aku geli ngan kucing..hehe

  5. Ayu says:

    sama la kita babe..
    kita pun suka kusing gaks..
    manja tau derang nih kan?
    pastu, cmm paham je bila kita ajak borak ke.. apa ker..
    kan kan kan?
    huhuhuhuhu….

  6. Ayu says:

    sama la kita babe..
    kita pun suka kusing gaks..
    manja tau derang nih kan?
    pastu, cmm paham je bila kita ajak borak ke.. apa ker..
    kan kan kan?
    huhuhuhuhu….

  7. rasp says:

    cats comel kan.. i pun suka gak..masa i kecik2 pun byk gak cats i bela, now dah tak bela dah…

  8. rasp says:

    cats comel kan.. i pun suka gak..masa i kecik2 pun byk gak cats i bela, now dah tak bela dah…

  9. Mummy Lieza says:

    mummy suka kucing tapi tak suka bela kucing.. banyak kerenah… hehehehe

  10. Mummy Lieza says:

    mummy suka kucing tapi tak suka bela kucing.. banyak kerenah… hehehehe

  11. alicia says:

    aku takut kucing beb! serius….dari kecik sampai beso….ngan anak2 aku sekali takut!!!

  12. alicia says:

    aku takut kucing beb! serius….dari kecik sampai beso….ngan anak2 aku sekali takut!!!

  13. ladyell says:

    atune>
    tah ek. nnti aku cuba.tp nama dia dh tk sdap.. GERLI plak jdnya.

    ita.itu>
    ko ni abis smua geli.dlm dunia ni bnyak bnda2 yg best tp rugi kalau kita geli.hah phm tk..:)

    ayu>
    ha'ah kn..kekadang cam phm je apa kite ckp ek.

    rasp>
    nape tk bela lg..ada org kata klau bela kucing nikn rezeki rasa mcm brtambah2 je..tu smua kuasa Allah

    mummy>
    mmg ada kerenahnya,msing2 ada karaktor yg trsndiri.tp kbanyaknya kucing ni bnyak buat hal dia sndiri n pndai bwak diri

    alicia>
    tu bukan salah ell yg mmbuatkn lisa sfamily tkut.pd ell,rasa rugilh klau kita cuma bleh tngok je tp tk dpt cuddle n hug kucing yg moleks2 ni

  14. ladyell says:

    atune>
    tah ek. nnti aku cuba.tp nama dia dh tk sdap.. GERLI plak jdnya.

    ita.itu>
    ko ni abis smua geli.dlm dunia ni bnyak bnda2 yg best tp rugi kalau kita geli.hah phm tk..:)

    ayu>
    ha'ah kn..kekadang cam phm je apa kite ckp ek.

    rasp>
    nape tk bela lg..ada org kata klau bela kucing nikn rezeki rasa mcm brtambah2 je..tu smua kuasa Allah

    mummy>
    mmg ada kerenahnya,msing2 ada karaktor yg trsndiri.tp kbanyaknya kucing ni bnyak buat hal dia sndiri n pndai bwak diri

    alicia>
    tu bukan salah ell yg mmbuatkn lisa sfamily tkut.pd ell,rasa rugilh klau kita cuma bleh tngok je tp tk dpt cuddle n hug kucing yg moleks2 ni

  15. ~Eila @ Along~ says:

    ell..
    dulu eila minat kucing tau..ade sekor bela dr kecik sampai besar..last2 die mati sebab kena batu karang..nangis sampai pengsan ok!..skang ni dah tak minat kucing..sebab hubby pun alah..dan eila pun sejak kucing mati..tetiba jadi tak suke kucing..isk..

  16. ~Eila @ Along~ says:

    ell..
    dulu eila minat kucing tau..ade sekor bela dr kecik sampai besar..last2 die mati sebab kena batu karang..nangis sampai pengsan ok!..skang ni dah tak minat kucing..sebab hubby pun alah..dan eila pun sejak kucing mati..tetiba jadi tak suke kucing..isk..

  17. ladyell says:

    nangis sampai pengsan..?dahsyat tu….
    yelh iela…org2 yg alah ni mmg kene jauhkn dr binatang yg berbulu2 nih.

  18. ladyell says:

    nangis sampai pengsan..?dahsyat tu….
    yelh iela…org2 yg alah ni mmg kene jauhkn dr binatang yg berbulu2 nih.

  19. Izan says:

    i pun br buat entry pasal kucing… jgn lupa tgk tau. heheheheh

  20. Izan says:

    i pun br buat entry pasal kucing… jgn lupa tgk tau. heheheheh

  21. Signorina Syima says:

    sy cintakan kucing..

    tp kucing sy dh ilang…

  22. Signorina Syima says:

    sy cintakan kucing..

    tp kucing sy dh ilang…

  23. ladyell says:

    izan>
    ell dh tngok dh.cute n vry furry..

    syima>
    alahai kesianye…smoga dia jmpa jln pulang..

  24. ladyell says:

    izan>
    ell dh tngok dh.cute n vry furry..

    syima>
    alahai kesianye…smoga dia jmpa jln pulang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s