menu ala kadar berbuka puasa

Posted: 06/09/2008 in berbuka, puasa, ramadhan

Hari jumaat weol sefamili berbuka ala kadar je…mee goreng n roti tempayan/roti nan,ngan tandoori chicken yg beli je kt bazar ramadhan..seketul 4 hengget,3 ketul 11 hengget.roti nye sekeping sehengget .ok la tu…org yg jual ni mmg expert buat tandoori chicken nih.fuh! superb mabeles i tell u…..cukuplah rasa rempah ratusnye..katanye rempah diguna khas import dr pakistan so,no wonder la kn…tp ntah ye ntah tak, kalau die tipu, ell pn tipu gak..ish! dosa menipu di bln posa nih.

ni lah menu weol.. ade air 3 rasa yg weol beli.taufu fa ade gak..my kids feberet.n apam balik.bleh thn la sedapnye..


ni,menu 3 serangkai yg menyelerakn…emm nyum2

close up tandoori chicken…

*lenkali nk beli lagi…sedap….

Comments
  1. shafa says:

    sedap ker tanddori chicken..??aku penah makan skali…rs cam pedas ngan masam…pastu xnk mkn dh….

  2. rasp says:

    eee sedapnya tandoori itu… teringatkan tandoori kat kapitan penang… yummy yummy

  3. ladyell says:

    shafa>pd ell sedap…mb ko trmkn yg tk sedap kot.tu yg serik nk mkn lagik..pape pn lain org lain tekaknye…cuba ko try carik yg sedap.kalo tk bleh terima gak makne nye salah tekak ko…ihiks..rasp>erm….sedap…jmput makan…

  4. atune® says:

    gulp…arghhhhhhhh…craving for it…arghhh….aku pon ske tandoori chicken…ko saje la…letak mende² yg membuatkan lapo…huwarghhhhhh…

  5. ladyell says:

    atune>laa..srrylh bnyk2.tk pe sabo2.ko istighfar bnyk2 dulu ye smntara tnggu mgrib.kang gilh carik kt bazaar ramadan sana k

  6. Ayu says:

    sedapnya!!!ayu mmg favvy la tandoori ngan nan nih…

  7. ladyell says:

    ayu>alah…tandoori senang nk carik kn…tp yg sedap tk tau le…

  8. salwanie says:

    ladyell…yelah akk,tanddori chicken mmg sedap,last wanie mkn masa g bangkok,ada restoran india kat situ…heheheheheheheehe:)

  9. Mieza says:

    mieza suka tandoori ni…ngk pun tau sedap….png ngan rempah…huhu

  10. zeti says:

    cedapnye ell ayam tandoori tu..ish.. t’gugaut iman jap :p ehehe

  11. ita.itu says:

    ala kadar ko cakap..ni terlebih kadar..hahaha

  12. ladyell says:

    wanie>ermm sedap kn….mieza>kak nengok pn leh tau sedap ek.deria penglihatan bleh terus kederia rasa eh.zeti>sesape yg trgugat iman tu..bawak2 bertenang ye…ita.itu>ala kadar ni ..mengikut kadar aku le…

  13. TauruzMama says:

    uikkk..mano pegi komen tauruz td..

  14. eZa says:

    isk! terliur ler pulak tgk tandoori tuh! yummy!😉

  15. pearlEJ says:

    alahaiiiiii… mmg masuk sini salah timing, patut tu kena masuk time perut dah kenyang… ahahahaha…. dok nmpk ayam besaqqqqq laa pulakkk…

  16. iNi DunIakU says:

    ermm.. nmpk mcm shedap jerk.. naseb baek dh buka pose.. lapau la plak…

  17. ladyell says:

    tauruz>eza>ej>ini duniaku>'salahkan ku jgn salahknku'…(sile nyanyi seperti lagu nurul & ajai ye..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s