3rd Sept.

Posted: 03/09/2008 in anniversary, poem

3hb Sept mmg tarikh yg brmakna buat Ell. n 3hb Sept 2008(hri ni) ialah hri anniversary Ell dgn hsbn Ell yg ke 8. K, maaf ye uols if i may.. excuse for a moment ya. Ell nk ambk ksempatan disini utk meluahkan sedikit isi hati kt hsbn Ell (bila dia check blog ni nnti)…

“Abg, selamat hari ulang tahun kita yg ke 8 dn Elly nk Abg tahu yg Elly slalu rindukn masa2 kita sejak mula kita berkenalan yg mana Elly teramatlh bahagia hingga ke kini,disaat ini bersama anak2 & kehidupan yg kita ada.
Elly gembira dapat mengenali & hidup bersama Abg. Elly teramat-amat sayang & ikhlas cintakn Abg. Selagi berkesempatan dalam hidup kita ini,dengan izin Allah., Elly berjanji Elly akan terus menyayangi Abg hingga ke akhir hayat kita. Atas segala kebahgiaan berkeluarga & indahnya erti hidup bersama, Abglh segalanya bagi Elly dn sekali lagi Abg.. terima kasih atas segalanya. “

HAPPY 8TH ANNIVERSARY

to my dear loving husband

Sayaaaang… Abang..

Comments
  1. zeti says:

    happy anniversary yg ke-8 ell!!semoga kalian suami isteri bahagia slalu b’sama ank2 yg t’syg wah, comeynye ell masa kawen dulu..p/s: touching btul zt baca luahan ell utk ur hubby..🙂

  2. atune® says:

    yeappey anniversary Ell!!!rajin tul wat poem ni…so schweeettttttt…

  3. rasp says:

    HAPPY ANNIVERSARY ELL!!!Smoga berkekalan sehingga ke anak cucu cici piut miut😀

  4. shafa says:

    Happy Anniversary yang ke 8 Ell.Tahniah Ell!!! Shafa mengucapkan semoga berbahagia sehingga akhir hayat, panjang Umur, murah rezeki, Sihat tubuh badan. Amin

  5. ladyell says:

    zeti>tq zeti…semoga kekal kebahagiaan ell suami isteri ngan ank2.amin…malu ah puji lebih2.akceli itu hari slps kawen…touching ke…bergenang tau ayaq mata nih…dh melelh pn…hukhukatune>tqvm…harus ell rajin tau..nk bodek laki nnt alaun naik lagik…ihiksrasp>time kasih… insya'allah..akn brkekaln shafa>time kasih shafa…smga trmakbul doa uols sume…

  6. Mieza says:

    Hepi anniversary yang…laki ko masa muda akak ngk cam pierre andre pun ada…hiks

  7. ~Eila @ Along~ says:

    wah..dah 8 thn tu..eppi enibeseri ell..semoga rumahtangga makin harmoni dan ceria2 selalu…semoga keluarga ell sentiasa diberkati..amin..

  8. ladyell says:

    mieza>tq akak…muahahahaha gelak beso ni kak.ade ke mcm piere andre tu tk encem, mcm brat pit ade le..tgk tul2. hiks (gurau je)iela>thanx iela…

  9. ita.itu says:

    romantiknye..semoga berbahagia hingga akhir hyat..amin

  10. ladyell says:

    ita.itu>thnx.romantik its a fantastic______(smbungkn sambil nyanyi lagu mr lova2):D

  11. pearlEJ says:

    Happy anniversary yg ke 8 Ell… semoga perhubungan kekal bahagia ke akhir hayat…🙂

  12. ladyell says:

    thnx ej..amin….

  13. Ayu says:

    Happy 8th Anniversary Ell!!!very very sweet and touching note for ur hubby..u take care k?keep on blogging babe..

  14. TauruzMama says:

    Hepi Anniversary Ell!!Semoga Hubungan Berkekalan..Dirahmati..Dikurniakan Kebahagiaan keakhir hayat…AMIN..

  15. Mummy says:

    happy anniversary yg ke-8 sayang.. mummy doakan semuga perkahwinan Ell akan berkekalan selamanya.. InsyaAllah..

  16. ladyell says:

    ayu,tauruz,mummy>trima kasih semuanya…mudah2an trmakbul doa kalian semua utk ell.insya'allah….amin.

  17. salwanie says:

    ladyell….selamat ulangtahun perkahwinan yg ke-8 akk,smeoga kalian berbahagia buat selamanya……..

  18. ladyell says:

    insya’allah yang..tq..

  19. ratna says:

    happy anniversary.. dah lapan tahun ekk.. kira dah lama tu.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

  20. PHATABULOUS! says:

    happy anniversary~~!!ni yang tak sabar nak kawin ni.. tapi calon tak de lagi…i pray for ur happinesss.anyway… salam perkenalan

  21. ladyell says:

    ratna>tq ratna…alhamdulillah..dh brthn selama 8 thn.insya'allah akn terus bahgia hingga ke syurga…(ade harapan ke masuk syurga?)phatabulous!>hi! salam perkenalan …thnx ye…insya'allah akn bahgia…takde calon ke..?punyelh bnyk lelaki kt malaysia ni…pilih je yg berkenan dihati

  22. Anonymous says:

    wahh…u touched my heart k…syukur ell punyai husband yg baik…ditott sentiase mendoakn kebhgiaan ell sekeluarga…

  23. ladyell says:

    thnx ditott…sayang..ditott.muahh

  24. Only Me... says:

    Happy belated anniversary… I pun just celebrate my 8th wedding anniversary on 09-09-08.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s