merdeka!

Posted: 29/08/2008 in flag, malaysia, merdeka

Lily's Graphics Garden

My sincere and best to all fellow MALAYSIAN at home and abroad a very HAPPY MERDEKA DAY and may all your hopes and aspirations for a peaceful and prosperous MALAYSIA.

SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN NEGARA MALAYSIA KE-51

Semoga MALAYSIA terus membangun sebagai sebuah negara yang maju tanpa mengenepikan perpaduan dan keharmonian.

Bt wait a mnt u guys, smlmkn ell gi kt malaysiakini ell jmpa ni..n ell a bit malu n dsapointd tntng bnda ni..
Stelah pnciptanya mmenangi rm10,000 atas ciptaan ini.
rupa2nya logo kita ditiru dri lambang produk trbaik taiwan n diakui oleh pemenang pencipta logo ni sndri.more than 50% yg dia tiru katanya.tp kononya dia add ideanya sndiri here n there.What!? I mean..apa ni.mana prgi keoriginality logo merdeka kita ni.malu je klau ada org taiwan atau outsiders yg thu.ish..tk bengang ke ‘so calld’ pncipta tu lps dpt 10k sdangkn sbnrnya bla3..just copy n edit a bit here n there.I mean come on..we all could do better than thatkn guys.easy money.sedih2..

Comments
  1. atune® says:

    ye slamat merdeka!!
    smoga lebey ade prosperity burger…yummay,…hix

  2. atune® says:

    ye slamat merdeka!!
    smoga lebey ade prosperity burger…yummay,…hix

  3. ladyell says:

    bnyk la ko punyer prosperity burger…nnt raya cina belanja eh.

  4. ladyell says:

    bnyk la ko punyer prosperity burger…nnt raya cina belanja eh.

  5. ita.itu says:

    selamt merdeka..bila lah minyak nak turun nih..hehe

  6. ita.itu says:

    selamt merdeka..bila lah minyak nak turun nih..hehe

  7. Ayu says:

    huhuhu… terkejut nya tau pasal logo tu ell..
    hadoih.. frust nya rasa…

    bila lah kiranya kita ni nak ade our own originality kan?

    sedih sedih..😦

  8. ladyell says:

    ell pn sedeh + maluu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s