1 bln…

Posted: 20/08/2008 in awards, blogger, friends

Arini genap sebulan Ell dlm dunia blog.Ell nk ucapkn thanx pd uols yg sudi singgah n jenguk blog Ell yg tk seberapa adanya ini.So, jika ada apa kekurangan ,Ell sedia terima tunjuk ajar n kritikan dr uols.Tk kurang juga pujian…

I’m glad to hv u’ols as a fren.My place in the blogsphere became specials bcoz of u’ols.

thnx guys.n this goes out to u’ols..

so., jgn segan2 nk paste kt blog uols ye..n not in order, penerima2 nye ni ialah…
shafa
ditott
tauruz
ratna
zeti
iela
gyena
diana
rasp
alicia
ita.itu
ej
mieza
nasazfrog
mrs.sheikh
mummycool
redbloodsnow
kak tini 2nd brgn
super mummy
hotmama
Comments
  1. ratna says:

    thanx for the award.. terima kasih jugak kat ladyell sbb berkawan dgn kita.. psst..awak kena tagged..sila jawab yer..

  2. zeti says:

    thanks elle bg zt award :)congrats, da sbln elle dlm dunia blogging.. sama la ngan zt pun, bdak baru blajar😉 nnt ltak gmbr ank byk2 tau.. zt suka tgk🙂

  3. rasp says:

    taniah ell..all the best!thx for the award..nanti i bawa balik umah iye..

  4. ita.itu says:

    time kasih sbb bagi award ek…rajin2 la komen2 kat blog kengkawan k….

  5. ladyell says:

    ratna>sama2 ratna..nnt ell jwb tag yer.zeti>welcome zt.brsama2lh kite..(sama2 apa ekk)rasp>jgn tk ambik ekk.berat tuh sepokok nk heret…ita.itu>sama2 ita..ell rase seronok nk brkawann ngan ita.nnt ell komen kt blog ita eh.

  6. ~ gyena~ says:

    hye ellsorry lama x singgah cinigyena bz lavery da buzyhuhuhuu….thanks jugak kasi awards nehreally appreciate;D

  7. pearlEJ says:

    wahhhh tq.. tq… seronoknya dpt award lagi… mekasih juga sbb nak berkawan dgn kiteorg semua yaa..🙂

  8. shafa says:

    tenkiu…tenkiu…dpt award…suka..suka…

  9. Mummy says:

    taniah yang.. sebab dah sebulan dok berblog.. kekekeke.. and thanx juga sebab bagi mummy awards tu…. penuh lah lemari mummy tu yang.. heheheheh

  10. TauruzMama says:

    Tahniahhhh &&&& Thank's A lot Ell..appreciate bangettttt!!!sonotnyerrr dpt award…

  11. ladyell says:

    gyena>takpe,ell phm gyena bzej>10x time kasih sbb sume sudi nk brkwn ngan ellshafa>aku sookaaa bile ko sukamummy>thnx mummy,kalau penuh lemari leh wat koleksi ekktauruz>terima lh ekk yg tk seberape adenye…

  12. Mieza says:

    thanx yang for the award…tahniah atas kelahiran putera aryan…so cute…anak2 pompuan yg lain pun comel…:Dsalam kenal…nice blog…mieza link gak ya blog ell..:D

  13. ladyell says:

    thanx kk mieza..:)

  14. ~Eila @ Along~ says:

    ell..ler..sibuk kemas opis..lupa nak blog hopping..neway..tq bg award ni..really appreciate it..

  15. supermummy says:

    terima kasih bebanyak di atas award ni ye! kita tak perasan lak..hari ni dtg lawat blog ni baru nampak..kehkeh.thanks!

  16. ladyell says:

    eila & supermummy>sori lah ell pn tk dpt nk bagitau uols.sbb sejak dh menggodek blog nih link uols sume ilang.kalau uols tk tinggalkn jejak camni susah gak ell nk kesan.btw thanx visit me again.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s